Kamaszok, felnőttek! Mit gondoltok erről?
ha egy lány acélbetétes bakancsot hord? Egyébként 17 éves, vidám, ápolt lányról van szó.
Ez a bakancs: [link]
ha meglátjátok utcán, mi az első gondolatotok erről?

Felnött gyerekes anyuka vagyok.
Amit gondolok: hogy tini és majd jót fog magán röhögni 30 évesen.

úgy tűnik 2005ben még a rock volt a mainstream vonal, ma már inkább szorult a háttérbe, de hát te tudod mi jön be neked
én jobban örülnék ha felnőttesebben öltözködne, mert én is olyan voltam 17 évesen (ami 4 éve volt de na), és sosem vonzott ez a piálós füvezős rocker woodstock dolog
mi csak piáltunk

Csak annyit gondolnék hogy még fiatal, most éli a lázadós korszakát, majd kinövi :-)))
Mondjuk aki nagyon túlzásba viszi az extrém öltözéket: pl. bakancs mellett lyukacsos harisnya, fűző, fekete körmök, haj stb. arról azt is gondolom hogy biztos nem boldog a családi élete és így próbálja magát kompenzálni a lázadással...
(én 19 évesen vettem acélbetétes bakancsot, akkoriban sokat hordtam is, de már azt sem tudom hol van :-))
32N

Nálunk is ez volt a divat, pedig rég érettségiztem.
Azt gondolnám, hogy még kislány, bármennyire is keménynek és menőnek akar tűnni. Felnőtt nő, akinek a lelki egyensúlya megvan, nem öltözik így, hát marad az, hogy ő még gyerek. Ha 17 évesen nem ezt akarja hangsúlyozni a külsejével, akkor gondolja át újra!
N32

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!