Skadowsk kérdése:
Az osztálytársaim 14 évesen azt hiszik hogy már felnőttek ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Kiirnak ilyen idézeteket az élet dolgairólés ugy is hiszik hogy ők már felnőttek de közbe mindegyik a szülei nélkül nem lenne senki2014. nov. 7. 06:56
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy kezdődik az a korszakuk, amiktől a szülők a falra másznak. Én legalábbis.
Nagyon okosok, ők mindent jobban tudnak, a legszebbek a világon, a legerősebbek, blablablabla...
2/7 anonim válasza:
Mondja az aki úgy viselkedik mint egy hülye 14 èves ès azon akar versenyezni hogy "kinek a farka hosszabb 1mm-el"...
3/7 anonim válasza:
Ilyen életkorban mi is azt hittük.
4/7 anonim válasza:
Normális életkori szakasz, de külső szemlélő számára szánalmas és röhejes. :D
5/7 anonim válasza:
Kamaszok,életkori sajátosság. A szülők "legnagyobb" örömére.
6/7 anonim válasza:
Én már 12 évesen felnőttnek éreztem magam :D
Most 25 évesen megint úgy gondolom lassan már felnőtt vagyok. Mindenkivel így van ez.
Csavargások a többiekkel, első cigi, első pia. Mindenki úgy érzi, hogy övé a világ és eszetlen nagy király :))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nálam valahogy nincs ilyen
2014. nov. 8. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!