Mit gondoltok aról, hogy sok 15-16 éves lány gondolja magát érettnek és ezért kezd 20-25 év feletti pasikkal? Helyes a tényállás?
Egy 14 - de még egyí 16-17 - éves lány NEM felnőtt, érett nő, hanem magát felnőttnek gondoló kislány!
Az, hogy úgy próbál viselkedni, mint egy nő - bár inkább naiv és befolyásolható - egy dolog, attól testileg fejlett, szellemileg éretlen lányka.
És azt a 25 év felettit, aki tinikkel kezd, csak a puncijuk érdekli, vagy akkora lúzer, hogy a saját korosztályából képtelen párt találni.
Nnna igen. Ott a hiba, mikor a 14-15 éves azt gondolja, hogy ő már felnőtt. Attól, hogy úgy próbál viselkedni, attól messze van még a felnőttségtől. Ahhoz még nagyon sok mindenen át kell esnie, meg kell tapasztalnia dolgokat. Attól pont nem válik felnőtté, hogy ha tőle jóval idősebb huszonéves pasija lesz. Max hamarabb mondhatja el, hogy kihasználták a naivságát. Semmivel nem lesz előrébb.
Ez nem így működik!!Attól függetlenül, hogy rohanó világban élünk. Ez a világ már elvárja szinte egy tinitől, hogy ő mindennel sokkal hamarabb képben legyen,felvilágosult legyen, de pont ez az ami miatt olyan butaságokat művelnek.
Sokszor azt sem tudják, hogy mit beszélnek.
Kíváncsi vagyok, hogy sok 15 éves mit válaszolna, ha megkérdeznénk, hogy mi az a komoly kapcsolat. (többségük ennyi idősen még azt se tudja, hogy a komolytalanság mit jelent). Mi az, amit meg kell éljen, és tapasztaljon ahhoz, hogy egyszer el tudja mondani, hogy ő komoly kapcsolatra vágyik. Ugyan már!
Mindig is sok 15-16 éves kislány gondolta magát érettnek, ilyen a kamaszkor. Attól még nem érett. Sem testileg, sem lelkileg. És most nem arra gondolok, hogy nincs melle és nem akar dugni, dehogynem akar. Ez is a korral jár. Ettől még egyáltalán nincs rá felkészülve, de majd tíz évvel később rájön, hogy miért nem. A 20 év feletti férfiak elvileg férfiak, gyakorlatilag annyira infantilis a társadalom, hogy simán el tudom képzelni, hogy egy huszas pasas még csak egy tizenöt éves szellemi szintjén van, mert nemhogy nem költöznek el és élik a saját életüket, de több 25 évest is ismerek, aki egy csekket nem fizetett be életében, és virslit sem tud főzni. Ezek már nem azok a férfiak, akik régen voltak.
Az meg csalóka, ha úgy gondolja a 15 éves, hogy a 20 éves barátja már férfi. Vele még el lehet hitetni, hogy az, ezért a fejlődésben visszamaradt férfi egyed lelke megnyugszik, mert van, aki felnéz rá a nagy büdös semmire is, a lány meg azt hiszi, milyen felnőttes, hogy már egy húúúsz évessel jár. Közben meg röhej az egész.
Nekem 16 évesen 18 éves barátom volt, ez szerintem még viszonylag egy korosztály, viszont ő egy eléggé érett, és intelligens fiú volt, és visszatekintve, én is, ha mondhatok magamra ilyet.
A saját korosztályom halálra idegesített(fiúk és lányok egyaránt), a barátaim nagy része 20-23 közti egyetemista volt. A fiúval sokáig együtt voltam, a baráti kapcsolatok is megmaradtak, lassan 6 év elteltével is.
Személyiség függő a dolog nagyon, viszont a 15-25 nagyon erős korkülönbség, maximum az esetek öt százalékában tud működni, de lehet hogy ez is erős saccolás
15 voltam (már majdnem 16) mikor összejöttem egy 25 éves sráccal...
Nyáron lesz a 4. házassági évfordulónk :-D
Boldogok vagyunk, és reméljük hogy hónapokon belül végre megérkezik hozzánk a várva-várt gólya is :-)
DE! Ha lesz egy 15 éves lányom és egy huszonéves srác fogja kerülgetni, akkor lelövöm a fickót... :-) A férjem is ezen a véleményen van. :-)
Nekünk szépen alakult a dolog, de alakulhatott volna másképp is. Én voltam annyira érett, hogy a korkülönbség nem okozott gondot, de nekem sajnos nagyon korán fel kellett nőnöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!