Normáis, hogy egy nyolcadikos lány nem szűz?
Csak ámulok és bámulok, hogy instára pakolja fel az afterszex képeket. (Idén már kilencedikes, de február óta van a "párjával", már nyáron rakosgatták fel a képeket.)
Teljesen normális környezetből szárazik, nagyon jó iskolába is járt, szóval nem is értettem. Reggeli ébredős képeket is megosztanak.
Ti, kedves Szülők, hogy álltok ehhez a kérdéshez? Novemberben lesz 15 éves a kislány. Én enyhén szólva meg vagyok lepve.
Nincs közöm a lányhoz, nem vagyok családtagja, tehát nem ítélkezem, de segíteni sem tudok. Csak elgondolkodtat a dolog.
(Én már jóval idősebb vagyok nála, de egyelőre még nincs gyerekem.)
Szerintem nem normális, túl korai. Bár a mai fél éves tinikapcsolatoknál már valahogy szinte elvárás lett a szex. Szerintem nincs kellőképen odafigyelve a lányra, vagy csak túl laza "pórázon" van, ha végképp.
Nekem 15 éves koromban eszembe nem jutott volna a barátomnál aludni, szüleim pedig nem is engedték volna. Igazából anyukám azon is elszörnyülködött, hogy 18 évesen vesztettem el a szüzességem, pedig ez a mai világban, ahogy látom, egyre ritkább. 18L
Én nem látom úgy, hogy ritkább, nálunk gimnáziumban mindenki 17-18 évesen vesztette el a szüzességét, vagy még mindig szűz. 2-3 kivétel volt csak, akik "nem bírtak a vérükkel". Meglep ez a kislány.
Egyébként 19 éves vagyok, tavaly érettségiztem, a lány pedig ugyanabba az általánosba jár, mint ameyikbe én jártam, ugyanaz a hölgy volt az alsós tanítója, "testvér"-osztály voltunk. Ő volt az egyik legcukibb kiscsaj, és csodálkozom, hogy ilyeneket csinál. Azt sem értem, hogy miért kürtölik világgá, hogy már megtették? Én sem teszek ki ilyen képeket... Valahogy ezt érzem benne a legkiábrándítóbbnak.. Hogy nem beszélek vele, de pár kattintás után tudom, hogy ő, 14 évesen már lefeküdt a barátjával.
Akkor lehet, hogy csak a mi városunk lányai ennyire koraérettnek érezték magukat. Bocsánat az általánosításért, csak sajnos én ezt látom nap mint nap.
Eléggé sajnálatra méltó, hogy idáig fajul a világ, hogy a kislány ezt látja normálisnak vagy menőnek. 18L
Lehet lepontoztok, de nem lehet , hogy korán érik? Én is 14 évesen vesztettem el a szüzességemet az akkori barátommal de akkor már 8 hónapja jártunk mikor megtörtént a dolog.2 évig voltunk együtt.
Azóta van egy 2 éves lányom és egy 5 hónapos fiam de ha a lányom is ennyi idős lesz biztos más lesz a véleményem nem örülnék neki ha ilyet tenne.
De az hogy megossza az már gáz, ha már meg is csinálta legyen a magánügyük. Ezzel a szüleit is lejáratja.
Ha már szőrszálhasogató vagy:
Korunkban a serdülőkoron belül, a felnőttséghez vezető úton a tudomány három szakaszt különböztet meg: a kiskamasz (prepubertás) kort 11-13 év körül; a kamasz (pubertás) kort 14-18 év körül; az ifjúkort (adoleszcencia), más szóval fiatal felnőttkort 18-21 év körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!