Csak ámulok és bámulok, hogy instára pakolja fel az afterszex képeket. (Idén már kilencedikes, de február óta van a "párjával", már nyáron rakosgatták fel a képeket.)
Teljesen normális környezetből szárazik, nagyon jó iskolába is járt, szóval nem is értettem. Reggeli ébredős képeket is megosztanak.
Ti, kedves Szülők, hogy álltok ehhez a kérdéshez? Novemberben lesz 15 éves a kislány. Én enyhén szólva meg vagyok lepve.
A srácon nincs póló,a lányt pedig csak egy takaró takarja..
2015. szept. 24. 16:44
12/25 anonim válasza:
Ez nem bizonyítja hogy közösültek, azt is jelentheti hogy melegük volt.
2015. szept. 24. 17:04
13/25 A kérdező kommentje:
Perzse, igazad van, nem bizonyítja, nyilván melegük volt és meztelenül bebújtak a takaró alá.
Nem értem, hogy miért kell szőrszáll-hasogatónak lenni, semmi rosszat nem írtam, senkit sem akartam megbántani, tök normális kérdést írtam ki és te meg ezen akadsz fent. Most jobban érzed magad? :) Bocsánatot kérek, hogy összezavartalak...
2015. szept. 24. 17:15
14/25 anonim válasza:
de, nagyon gáz, én hányok az ilyen lányoktól, szexelni nagyok, de ha baj van sírva rohannak haza anyucihoz hogy oldja meg ő.
2015. szept. 24. 18:17
15/25 anonim válasza:
Hát elég baj.
2015. szept. 24. 19:58
16/25 anonim válasza:
Nem feltétlenül baj. 14 évesen is csinálhatja szerelemből, de 20 évesen is kihasználhatják. A netre felpakolni tényleg túlzás.
2015. szept. 25. 14:03
17/25 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez van a suliba két ember között. És ők is 14-15 évesek. A srác a 15, a csaj 14. Az egyik ötödikes gyerek is megjegyezte kosáredzesen, hogy mit kepzelnek magukról, hogy a folyosón smarolnak meg ferreertheto dolgokat csinálnak
2015. szept. 25. 16:01
18/25 anonim válasza:
Nem tudom hogy manapság mi divat, de 11 évvel ezelőtt velem és a barátnőmmel is ugyanez volt a helyzet. Mindketten tisztes felnőttek lettünk. Én személy szerint nem látok benne kivetnivalót. Azt minden ember maga érzi, hogy vágyik-e testi kapcsolatra, avagy sem. És ahogy írtad, ők egy pár. Nem pedig a budiban cumizik részegen sorban álló fiúkat.
2015. szept. 25. 22:57
19/25 anonim válasza:
Írsz egy insta nevet? 😂
2015. szept. 26. 01:38
20/25 A kérdező kommentje:
Ha valakit esetleg érdekel a "sztori" folytatása: terhes lett a lány és MEGTARTJÁK! Ultrahang fotót is posztoltak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!