Normáis, hogy egy nyolcadikos lány nem szűz?
Figyelt kérdés
Csak ámulok és bámulok, hogy instára pakolja fel az afterszex képeket. (Idén már kilencedikes, de február óta van a "párjával", már nyáron rakosgatták fel a képeket.)
Teljesen normális környezetből szárazik, nagyon jó iskolába is járt, szóval nem is értettem. Reggeli ébredős képeket is megosztanak.
Ti, kedves Szülők, hogy álltok ehhez a kérdéshez? Novemberben lesz 15 éves a kislány. Én enyhén szólva meg vagyok lepve.
2015. szept. 23. 22:08
21/25 anonim válasza:
Hát az már biztosan nem normális :(.
22/25 anonim válasza:
Na innentől elég nehéz elképzelni, hogy annyira normális a gyerekek családja.
23/25 anonim válasza:
És most hogy állnak a történések?
24/25 A kérdező kommentje:
Nyáron megszületett a baba. Azóta a nagy anyának-a-lgjobb-lenni-a-világon képeket rakja fel, meg egy csomó képet a kislányáról. De amúgy még mindig együtt van a párocska - persze nem dolgoznak még, hiszen olyan fiatalok.
2017. febr. 6. 23:16
25/25 anonim válasza:
Nem egészséges, ehhez nagyon idiótának kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!