Mit gondoltok aról, hogy sok 15-16 éves lány gondolja magát érettnek és ezért kezd 20-25 év feletti pasikkal? Helyes a tényállás?
biztos van rá eset (nagyon ritkán) hogy működik, (ahogy az előző is írta)
de egy 15 éves még gyerek! biztos van közöttük érettebb, de a legtöbb még nagyon éretlen, és egy 25 éves fiúnak ezt tudnia/éreznie kellene. Arról nem is beszélve hogy a 20-25 éveseknek már vannak tapasztalatai, míg egy 15 éves még csak akkor kezdi el megismerni a világot, az embereket, a fiúkat.
Az hogy valaki 14 évesen felnőtt nőnek mondja magát.... hát enyhén szólva vicces :D
10-es vagyok
Igaz, nekünk nagy mázlink volt.
Bár én akkoriban nem is gondolkodtam ezen, hogy én most akkor menő nagylány vagyok, mert van egy 25 éves barátom...Nem hangoztattam a suliban, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak szerettük egymást, és együtt akartunk lenni.
Nem nyafogtam azért, hogy bár én hazaértem kora délután a suliból, és ő későig dolgozott és nem jött át, mert fáradt volt. Én is próbáltam a suli mellett is dolgozni... A családi helyzetünk is olyan volt, hogy az volt otthon a segítség, hogy megfőztem, takarítottam, vigyáztam a testvéremre. Nem jártam diszkóba, vagy bulikba, és nem is hiányzott. Még soha nem voltam részeg, vagy csináltam olyasmit, ami miatt a szüleimnek szégyenkezni kellett volna. Amint befejeztem a sulit, 3 hét alatt találtam munkát, és azóta is dolgozom egyfolytában. DE! A mostani 15 éveseken (én 26 vagyok) nem látom, hogy akár csak fele ennyire érettek lennének, sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!