Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok aról, hogy sok...

Mit gondoltok aról, hogy sok 15-16 éves lány gondolja magát érettnek és ezért kezd 20-25 év feletti pasikkal? Helyes a tényállás?

Figyelt kérdés
Nálunk az iskolában szinte minden csajnak így van, azt mondják még a 20 éves fiúk, fiúcskák is éretlennek, kisfiúk főleg mi. Mert mi csak "nyeszledékek" vagyunk ,az idősek meg már kifejlett testtel, szelemmel. Mert egy 14 éves lány már érett, felnőtt nő. Kapcsoalatra, komolyságra vágyik.
2015. okt. 22. 07:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

biztos van rá eset (nagyon ritkán) hogy működik, (ahogy az előző is írta)

de egy 15 éves még gyerek! biztos van közöttük érettebb, de a legtöbb még nagyon éretlen, és egy 25 éves fiúnak ezt tudnia/éreznie kellene. Arról nem is beszélve hogy a 20-25 éveseknek már vannak tapasztalatai, míg egy 15 éves még csak akkor kezdi el megismerni a világot, az embereket, a fiúkat.

Az hogy valaki 14 évesen felnőtt nőnek mondja magát.... hát enyhén szólva vicces :D

2015. okt. 29. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Igaz, nekünk nagy mázlink volt.

Bár én akkoriban nem is gondolkodtam ezen, hogy én most akkor menő nagylány vagyok, mert van egy 25 éves barátom...Nem hangoztattam a suliban, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak szerettük egymást, és együtt akartunk lenni.

Nem nyafogtam azért, hogy bár én hazaértem kora délután a suliból, és ő későig dolgozott és nem jött át, mert fáradt volt. Én is próbáltam a suli mellett is dolgozni... A családi helyzetünk is olyan volt, hogy az volt otthon a segítség, hogy megfőztem, takarítottam, vigyáztam a testvéremre. Nem jártam diszkóba, vagy bulikba, és nem is hiányzott. Még soha nem voltam részeg, vagy csináltam olyasmit, ami miatt a szüleimnek szégyenkezni kellett volna. Amint befejeztem a sulit, 3 hét alatt találtam munkát, és azóta is dolgozom egyfolytában. DE! A mostani 15 éveseken (én 26 vagyok) nem látom, hogy akár csak fele ennyire érettek lennének, sajnos...

2015. okt. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!