Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok hogy telik a Karácsony?

Nálatok hogy telik a Karácsony?

Figyelt kérdés

Nálunk elég fárasztó, mert Szenteste szüleimnél kezdünk, ajándék-átadás, aztán nagyimnál vacsi, másnap szüleimnél ebéd, második nap férjem szüleinél vagyunk. Így hozzánk már nem jönnek,vagy csak egy kis időre-éppen csak..

Kismama vagyok, jövőre nem szeretném így rohanva tölteni az ünnepet, ezért kíváncsi vagyok, hogy mások hogy oldják meg. Köszi a válaszokat!

2014. dec. 18. 12:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a sok választ! 12es: Nálunk is februárban érkezik a bébi:-) Én úgy gondoltam,hogy egyik nap-Szenteste- jönnek majd a rokonok, a másik két nap megyünk mi a szülőkhöz.Esélytelen,h 3an legyünk,így remélem annyira nem buknak ki,bár ebből is lesz sértődés, a Szenteste már ezer éve így van nálunk,bár a férjem jelezte,h ő is szívesen töltené már egyszer otthon -így ezt a problémát a nálunk ünnepléssel megoldanánk, a családjaink is együtt lesznek.. Kicsit bonyolítja a dolgot,h a férjem a napokban ünnepli a szülinapját, ezt is ünnepeljük a szülőkkel, ebédre jönnek. Remélem jól veszik majd a változást!
2014. dec. 18. 21:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Nálunk aztán igazán rohanás van. Pesten élünk a vőlegényemmel. 23-án lemegyünk a szüleimhez a Balatonra (~200 km), ezután 25-én elutazunk innen a párom apjához és a családjához Gyulára (4-500 km), 26-án megyünk anyukájához Békéscsabára, ezután 28-a körül visszautazunk Pestre egy családi program miatt (~200 km), és 29-én utazunk le Szegedre a testvéréhez (~200 km), ami után megint visszajövünk (~200 km). Sajnos ez addig így lesz, amíg nem lesz gyerek, illetve akkora lakásunk, ahol kényelmesen elférünk, mert jelenleg egy szobánk van, és még egy kicsi karácsonyfa sem férne el. Elég nagy a család, emiatt nehéz megoldani, hogy mindenkinek jó legyen. Ez még a legjobb változat.
2014. dec. 19. 12:47
 23/23 anonim válasza:
12-es vagyok! :) Ez vicces...milyen hasonló a helyzetünk. :)
2014. dec. 19. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!