Hogy zajlik nálatok a Karácsony?
Apám elment ma a kocsmába(tegnap és tegnapelőtt is ott volt).A karácsonyfa díszítéssel anyu szerint várni kell, amíg hazaér a kocsmából, mert akkor azért vitázik, hogy nem együtt díszítettük stb... képzelem mi lesz ha hazaér. bemegy a szobájába, oszt jónapot...
Anyu tegnap megcsinálta a bejglit, meg a husikat bekészítette, ma sütünk-főzünk.
Rokonokhoz nem megyünk, ők se jönnek.
26-án eljön a barátom hozzánk.
Áldott Békés Ünnepeket!
Nálunk csak apa díszítheti a fát. :)
Anyával sütünk főzünk. A mai menü: húsleves, káposzta, rántott hús, tejszínes pulykamell és görög saláta. Két bátyám van, ők és a családjuk jönnek késő délután. A párom is ma jön, holnap látogatjuk meg az ő családját. Kellemes Ünnepeket!
Hát én még ma sajnos dolgozok...14:00-ig :))
Holnap a szüleimhez megyünk a párommal ott lesz családi vacs.Vasárnap pedig az ő szüleihez megyünk.
Boldog Karit :)
Ja, és du. öcsémnek pásztorjáték - amire vagy elhívnak, v nem -, aztán este mostohámék bátyjáékhoz megyünk, majd valamikor nyolckor vacsi - kva jó lesz olyan későn, de nem gáz kicsit sem.
Holnap-holnapután elsődlegesen mostohámék rokonaihoz megyünk, aztán ha ott végeztünk, talán átmegyünk az enyémekhez is. Tavaly nem voltunk, merth későn értünk onnan haza. Esélyes, h idén is ez lesz, úgyh kva jó, már megint számomra semmit nem jelentő emberekkel töltöm a karácsonyt.
Alig várom, h végre egyedül töltsem az ünnepeket.
nekem pont olyan mint a 11:34-es válaszoló..
különös.:D
utolsó kettőtől kérdezem hogy mi a vallásotok???
ez azért fura, mert aki nem vallásos, az is "ünnepli" úgy értem ajándékoz meg együtt van a család stb.
reggel ordibálásra ébredtem, apu kiabált mert a nővéremnek ma is dolgoznia kell.
de aztán lecsillapodott.
Anyu süt-főz, én fát díszítek, takarítok, közben idegbetegeskedés, ebéd hal csőben sütve. este hideg kaja + sütik
hat körül imádságok, éneklés, ajándékozás. megmutatjuk magunknak tudunk mi család lenni ha akarunk, aztán másnapra minden ugyanolyan, ergó nem törődünk a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!