Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok hogy telik a Karácsony?

Nálatok hogy telik a Karácsony?

Figyelt kérdés

Nálunk elég fárasztó, mert Szenteste szüleimnél kezdünk, ajándék-átadás, aztán nagyimnál vacsi, másnap szüleimnél ebéd, második nap férjem szüleinél vagyunk. Így hozzánk már nem jönnek,vagy csak egy kis időre-éppen csak..

Kismama vagyok, jövőre nem szeretném így rohanva tölteni az ünnepet, ezért kíváncsi vagyok, hogy mások hogy oldják meg. Köszi a válaszokat!

2014. dec. 18. 12:54
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
24.én itthon vagyunk hármasban. 25.én anyóséknál. 26.án anyuéknál. Nem bonyolítjuk túl. Meg mindenki egy helyen gyűlik nem bontjuk h nagyi vacsi anyu ebéd anyós ebéd másik nagyink meg vacsi... felesleges.
2014. dec. 18. 13:02
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ugy szokott lenni, hogy mi maradunk itthon es a nagyszulok jonnek hozzank Szentesten csak nagyim van itt, o altalaban itt tolti a masik ket napot is, nagyspam meg elnez hozzank valamelyik nap. Hat nem valami nagy a csaladunk, legalabbis a rokonaink nagy resze messzire koltozott.
2014. dec. 18. 13:04
 3/23 anonim válasza:
100%
Mi egy utcában lakunk mamámékkal és anyu testvérének a családjával, így nem nehéz megoldani a dolgot. 24-én ajándékbontás után, az Én családom és unokatestvéremék is átmegyünk Mamámékhoz ott eszünk, beszélgetünk aztán mindenki hazamegy.
2014. dec. 18. 13:10
 4/23 anonim ***** válasza:
53%

Szentesete itthon, ehhez ragaszkodom. Anyósom beteg, velünk él már évek óta...

25-én jön a férjem testvére a családjával ebédre, este mi megyünk hozzájuk.

26-án anyukámhoz megyünk a tesóimmal, utána pedig este hozzám jön anyu és a tesóim a gyerekeikkel...

17 ée működő rendszer :)

2014. dec. 18. 13:14
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
24-én délután átjönnek hozzánk a szüleim, este vacsizunk, aztán átadjuk az ajándékokat. Másnap reggel pedig megyünk síelni.
2014. dec. 18. 13:14
 6/23 anonim válasza:
100%

24. A mámáméknál vagyunk kb. 20-an( a mamám tesójai, azoknak a gyerekrik... stb) ;)

25. Szintén ennél a mámámnàl ebédelünk majd 26-án a vidéki nagymamámnàl vagyunk

2014. dec. 18. 13:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

24. Itthon szülők, s gyerekek.

25. Nagyszülőknél összegyűlik az egész rokonság, s ott töltjük az egész napot. Eléggé szét van szóródva a rokonság az országban, úgyhogy itt egyben letudjuk az ajándékozást, beszélgetést, nem megy senki senkihez külön. :)

2014. dec. 18. 13:38
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk már megvolt a nagyszülőkkel a karácsonyozás. Az ország két végében élnek, tehát 24-25-26-án lehetetlen végig látogatni őket. Mivel anyóssal nem vagyunk nagyon jóban (férjem sem), így nem hiányzik szent este. Anyuék is inkább csak irányítanának, mint segítenének (semmit sem segítenek amúgy sem, de nem baj), így szépen békésen végig látogattuk őket, örültek hogy megyünk, mi is örültünk nekik, a karácsony 3 napját pedig együtt tölti a kis család, békében nyugalomban. Senki nem fárad ki, nem megy a másik idegeire, és mindent úgy csinál, ahogy szeretne.

3 éves a kislányunk egyébként.

2014. dec. 18. 13:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

24. Evés, alvás.

25. Evés, alvás.

26. Evés, alvás.

Nem komplikáljuk. ;)

2014. dec. 18. 13:52
 10/23 anonim válasza:
100%
Mi nem megyünk sehova és hozzánk sem jön senki. Egyébként a férjem már karácsony másnapján dolgozni fog. 3 gyerekünk van.
2014. dec. 18. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!