Véletlenül megtaláltam az ajándékot, amit a férjem szán nekem karácsonyra. Jogosan vagyok csalódott?
"Szerintem a karácsonynak nem az a lényege, hogy minden szarnak örülni kell, amit kapsz."
Tényleg ennyire el vannak korcsosulva az emberek? Ennyire torz lenne az értékrend? Értem én, hogy a magyarok 90%-a pénzért megrakná a saját anyját, de azért fogjuk már vissza magunkat. A Karácsony nem erről szól.
"Most mindenkinek mondjam el majd akivel találkozok, hogy arany?"
Huhh hát ha te kizárólag ezt látod benne, akkor megérdemled a sorsod, sajnállak, szánalmas vagy!
Mi van ha meg csak nem is feher arany hanem ezust?
Habar sznoboskodsz, tudod e, hogy a feher arany dragabb?
mi pi**a van?
hát tudod remélem azt a szeretőjének vette,te meg kapsz egy zsák sza.rt..
No, b+, te nő, ha akkor azt kaptad és akkor sem szóltál, hogy nem tetszik neked, akkor szerencsétlen férjed joggal gondolhatja, hogy neked ezt tetszik!!!!!
Célozgattál? Jézusom... A hapsik sem gondolatolvasók ám! Ha szeretnél valamit, mond meg! Ha konkrét kívánságod van, mond meg! Ha meglepetést akarsz, akkor ne mondj semmit, viszont akkor a pénztártól való távozás után reklamáció nincs!
Nekem tegnap véletlenül kikotyogta a párom, hogy ékszert akar majd venni.
Én nagyon örültem, hogy valami maradandót. és kicsit szentimentálisabb ajándékkal akar meglepni. Pont nem érdekel, hogy milyen fémből lesz, vagy milyen lesz, mert szívből adja....utálom az ilyen piócákat mint te. Akkor miért nem veszel magadnak?
Hát..... most azt mondom hogy irigyellek.
Egyrészt hogy ezen problémázol, másrészt hogy a férjed ennyire kedves és figyelmes hogy ajándékot vesz neked.
Én pl. soha nem kapok tőle semmit. Mindig azt mondja vegyem meg magamnak mert hátha nem tetszik amit vesz. Egyébként baromi döntésképtelen és határozatlan. De így is szeretem.
Bizony jól esne ha bármi gagyi sz.rral meglepne, lehetne akár egy illatos mécses, annak is szívből tudnék örülni mert nekem a szándék a fontos. Ez van.
Én gondoskodok az egész családban mindenki ajándékáról,( gyerekek, férjem, szüleim, anyósék,sógorék.... és a sajátomról... - én talán jogosan mondhatnám hogy csalódott vagyok, sokszor a nagy rohanásban már nincs kedvem magamnak válogatni, hanem veszek egy tusfürdőcsomagot hogy "nekem is legyen a fa alatt " márcsak a gyerekek miatt is...
Hja igen és ahogy a többieknek gindosan becsimagolom, úgy magamnak is... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!