Véletlenül megtaláltam az ajándékot, amit a férjem
szán nekem karácsonyra. Jogosan vagyok csalódott?
Figyelt kérdés
Karperec. De egyáltalán nem tetszik. Fehérarany, középen egy nagyobb és mellette két oldalt több kisebb kővel. Valahogy nem az én ízlésem. A fehérarany sem tetszik, olyan mintha ezüst lenne. Most mindenkinek mondjam el majd akivel találkozok, hogy arany? Ennyire nem ismer a férjem? Megmondjam neki, hogy ez nekem nem kell?
Nyugi, az nem a tiéd. Te utalványt kapsz. A szeretőjének adja fájdalomdíjként, mert veled tölti a karácsonyt.
2014. dec. 11. 13:38
12/52 Rbomb válasza:
Nem biztos hogy neked vette.
2014. dec. 11. 13:39
13/52 anonim válasza:
Meg annyi hogy honnan tudod hogy neked vette es nem valaki masnak ? :-P
14/52 anonim válasza:
Nekem fehérarany az eljegyzési gyűrűm, mert utálom a sárgát. Senki nem kérdezett rá, hogy ezüst, vagy fehérarany. A karikagyűrűnk is fehérarany lesz, de eszembe sem jutna ilyen, hogy biztos majd mindenki gagyi ezüstnek, vagy orvosi fémnek gondolja majd..... de még ha az lenne sem érdekelne, hogy mit gondolnak mások. Neked sem kellene ezzel foglalkoznod, ebből látszik, hogy borzasztó felszínes vagy. Gondolom a férjed ez alapján próbált elkápráztatni, hogy nem egy éppen olcsó ékszerrel lep meg, de neked még ez sem elég. Próbálj meg meglepődni Karácsonykor, hord párszor, aztán valamilyen indokkal tedd el a szekrénybe ha ennyire nem tetszik. (Pl. beakad a ruhádba és kikapscolódik, vagy akármilyen kitalált ürüggyel. ) És nem, nem jogosan vagy csalódott, mert a párod gondolt rád, próbált a kedvedben járni, de még a szándékot sem értékeled. Amúgy te mit vettél neki???!
15/52 anonim válasza:
Megértelek, mert én ilyenkor a másikat sajnálom, mert nem fogom hordani soha, amit vett. Kérdezett volna meg.
Szerintem a karácsonynak nem az a lényege, hogy minden szarnak örülni kell, amit kapsz. Én pl. egész évben figyeltem mindenkimre, hogy mi tetszik neki, mi kell, barátokkal, barátnőkkel, anyukákkal szövetkeztem, hogy mindenki olyat kapjon, aminek valójában örül.
2014. dec. 11. 13:40
16/52 anonim válasza:
Remélem, a szeretőjének vette, aki örül majd neki.
17/52 anonim válasza:
Fújd le majd aranyszínű festékkel és probléma megoldva:D
Férjem ékszerekkel foglalkozik és rengeteget szokott röhögni, amikor nők hivalkodnak a nagy "arany" ékszereikkel, aztán már ránézésre látja rajta, hha van is benne arany, max futtatott.
Az értéket nem a kinézet dönti el. Lehet vmi kevésbé feltünő, de 3x értékesebb mint a 2kg-is fux:D
Szánalmas, hogy csak az érdekel, mennyinek néz ki...
18/52 anonim válasza:
Ja jót röhögnék, ha milliós érétkű kő lenne benne és az asszony visszacseréltetné egy százezres aranyszínű karperecre:D
2014. dec. 11. 13:42
19/52 anonim válasza:
Lehet azt nem is neked vette...
Nekem acél gyűrűm van, és mindenkinek megmondom, mikor megkérdezik, hogy fehér arany-e, hogy nem az, hanem acél. Biztos gáz.
2014. dec. 11. 13:47
20/52 anonim válasza:
Amikor a férjem megkérte a kezem, meggyőződésem volt, hogy ezüst gyűrűt kaptam, benne cirkóniával, de ettől még ugyanúgy örültem neki, és büszkén hordtam. Rá pár hétre kaptam meg a tanúsítványt, ami igazolja, hogy a kő gyémánt, és a gyűrű persze fehérarany. Amikor szóhoz bírtam jutni, akkor az volt az első mondatom, hogy kár volt ennyi pénzt költeni rám, jó lett volna nekem akár egy függönykarika is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!