Mit kaptál karácsonyra? Örültél neki?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 04:21
41/44 anonim válasza:
pizsit, egy ruhát, sapkát, sálat, kesztyűt,2 szappanos-fürdős csomagot, egy arclemosót, merci csokit, egy filmet, 3 könyvet, egy pulcsit, fülbevalókat az öcsémtől, és azt a csizmát amire már nagyon régóta vágytam :)
szóval igen, örülök neki, mert mindent megkaptam amit szerettem volna :D
42/44 anonim válasza:
Egy utazás Dubai-ba a családdal, és egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt a Reservedbe. És pénzt a családtagoktól.
43/44 anonim válasza:
Bocsi azt kifelejtettem, hogy nagyon örültem neki, egyébként előző vagyok.
13/L
44/44 anonim válasza:
párna,palan,huzat hozzá,cash,memoria kártya,akku-töltő,belga csok különlegesség,after balzsam,könyv,cd,gyertya,tea-tojással(ez a szűrő,neve nem tojásostea)mézes kalács,és a barátnőm tőll kaptam legszebbet:igen.
úgyhogy qrvára örültem,és örülök most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!