Én egy laptopot, könyvet, tusfürdőt, kézkrémet, parfümöt, pénzt. Tudtam, hogy laptopot fogok kapni, mert apa elárulta, de igazából nem nyafogtam érte, és máskor nem szoktam ilyen nagy ajándékot kapni. Igazából csak azért kaptam, mert a nővérem már évek óta ezzel nyaggatja apát, ezért inkább mindkettőnknek vett. Boldog karácsonyt!
2013. dec. 25. 10:51
22/44 anonim válasza:
Sólámpát kértem, és kaptam. Megvehettem volna magamnak már jó pár hónapja, de kapni sokkal jobb. Mi leadunk egy listát, mit szeretnénk, mire van szükségünk. Így megvan a várakozás élménye is. Aztán januárba beszerezzük a többi szükséges dolgot. Azonban nyár közepétől már nem nagyon vásárolunk, hanem írjuk a listát! :)
2013. dec. 25. 12:26
23/44 anonim válasza:
Lehet ez a korral jár, de én mindig sokkal jobban izgulok azon, h a szeretteim mit szólnak a tőlem kapott ajándékokhoz. És idén mindenki nagyon örült, hurrá! :) Nagyon jó érzés.
Két apróságot kaptam, egyiknek azért örültem, mert jópofa, másiknak azért, mert nem is számítottam rá, egyébként meg szükségem volt már ilyesmire.
Eddig csak a família Jézuskáját kaptam meg, a vőlegényemét, legjobb barátnőmét, unokatesómékét még később fogom.
A családtól kaptam egy új fényképezőgépet, aminek nagyon örültem, mert a régi már kezdett elromlani és egyre rosszabb minőségű fotókat produkált amúgy is... azóta az új géppel meg az ezerféle funkciójával szórakozom :).
Mellette kaptam még két könyvet, alsóneműt, neszesszert, "moziutalványt" :).
egy iphone tokot, ruhákat egy cipőt, hajvasalót, essence-s gél lakk szettet, hajvasalót, és egy fényképezőt aminek nagyon örültem de a többinek is!!!!:) szóval igen örültem nekik...!:)
2013. dec. 25. 16:00
29/44 anonim válasza:
A szüleimtől egy új telefont (LG Optimus L7 II) a rokonságtól eddig sminklemosót, szempillaspirált, parfümöt, szemhéjfestéket :) Nagyon örültem neki, mert a régi telóm 3 év után kezdte kilehelni a lelkét, a sminkcuccok pedig mindig jól jönnek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!