Aki nem tud annyit költeni idén karácsonyra, mint amennyit szeretne, miről kellett lemondania?
Figyelt kérdés
Mi az, amit nem tudtál beszerezni, pedig fontos lett volna ahhoz, hogy jol sikerüljön a karácsonyod? Ajándék, étel, bármi... Mi a hiteltartozásaink miatt ott tartunk, hogy szinte csak a klasszikus piros alma mogyoro lesz az ajándékozás tárgya:(2013. dec. 20. 18:59
1/20 anonim válasza:
Itt még ajándék se lesz... nagy cucc..csak kibírjuk :)
2/20 anonim válasza:
Nekünk egyszer faterom téglacserepeket ajándékozott karira, meg egy marék földet, amivel az otthonunkat jelképezi.XDDDDDDDDD
3/20 anonim válasza:
Idén mi is úgy döntöttünk, hogy elmarad az ajándékozás, mert konkrétan arra nem telik, hogy valami vackot vegyünk a másiknak (egy szülő-három gyerek).
4/20 anonim válasza:
Nem az ajándékon múlik hogy jól sikerül-e. Ha szerinted igen, ott már rég el van rontva az egész. A magyar emberek nagy részénél nem lesz habzsi-dőzsi, mégis boldogok.
5/20 Nádszálkisasszony válasza:
Hógömböket gyártok saját kezűleg befőttesüvegből. Olcsó de csodaszép lesz és mindenki személyeset kap!:)
6/20 anonim válasza:
Az 5.tetszik nagyon!Mi évek òta ilyeneket ajándékozunk(mármint kézzel készült jelképes ajándèk)Csak a gyerekekre költünk...Oda is 1-2000 ft értékben...privátban megirod nekem hogy kell hògömböt csinálni?
7/20 anonim válasza:
Nálunk már évek óta nincs ajándékvásárlás karácsonykor, házi sütit, mézeskalácsot, saját készítésű díszeket ajándékozunk egymásnak.
8/20 anonim válasza:
nincs semmi gond ha nincs ajándék
ha jól érzik magukat együtt az emberek, az is nagyon jó ajándék
9/20 anonim válasza:
Nem tőlem kérdezted de én ez alapján csináltam hógömböt, ha nem kapnál választ.
10/20 anonim válasza:
Itt se ajándék, se fa, se hangulat. Legalább kaja lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!