Szoktatok karácsonyra képeslapot küldeni rokonoknak, barátoknak?
Igen, épp most írtam meg őket, viszem a postára.
3 darab, két vidéki rokon család, egy vidéki baráti család.
8-9 képeslapot szoktunk elküldeni, és vagy 15 e-mailt, plusz van akit telefonon hívunk. Sok a barát és nagy a rokonság :)
5 és 3,5 évesek a gyerekek, általában valami sk készítésű képeslapot rajzolunk-ragasztunk stb. Amennyire tudom, mindenki nagyon szokott örülni, a rokonságban díszhelyre szokták tűzni a "mestermunkákat" és évről-évre várják az újabb lapokat.
mi is örömmel bontogatjuk mindig a borítékokat, az előszobában külön helye van a képeslapoknak ilyentájt... nekünk ez hozzátartozik az ünnephez :)
Én minden évben küldök 10-14 embernek.
Külföldi barátoknak is.
Furcsa, mert nekem csak 1-2 ember szokott küldeni.
Az emberek manapság már elavult, ósdi szokásnak tartják a képeslap küldést.
Pedig ezerszer személyesebb,mint egy facebookon vagy emailben odaböffentett üzenet.
31N
Mi minden évben küldünk a rokonoknak, akikhez nem tudunk személyesen elmenni az ünnepekre, illetve a barátoknak. Úgyhogy ilyen 4-5 képeslapot fel szoktunk adni. Szerintem személyesebb mint, ha neten küldenék valamit.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!