Mit kaptál karácsonyra? Örültél neki?
Két pofont, nem örültem neki :((Csak vicc volt).
Én magamat leptem meg egy Stockholmi úttal és egy új telefonnal és örültem neki (nálunk mindenki magának vesz valamit saját pénzből, majd eldicsekszik), de aminek még jobban örültem, hogy otthon szeretetet kaptam, ha érted mire gondolok, annak még jobban örültem ;)
A legjobb az, ha igazi őszinte szeretetet (is) kap az ember! :)
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Ííííígeeen! :) Én örültem neki. :)
Kaptam több kedves részrehajlást szadista pszichopaták felé, valamint egy szadista pszichopata apát és szadista pszichopata anyát, bár ők mindig bemutatkoznak évente, karácsonykor (is). :)
Úgy örülök, olyan szép a karácsonyfa. :)
Basszus, nem tom miért dicsekszem, amikor sokan meg nem kapnak semmit, ott vannak pölö a hajléktalanok. :( Szégyenlem magam. Én olyan sok kedves részrehajló embert és pszichopatákat kapok, meg kedves, korrekt, nyugodt lelkiismeretű rendőr bácsikat... :( (Csak tudnám, miért kapnak olyan gyakran leveleket a zsebükbe? Nem értem.)
Lelkiismeretfurim van, mert nekem jó, sokan meg nem kapnak semmi igazi értéket. Az emberi érték, az emberi csőlátás és közöny, az emberi vonások az igazi pedig, megsúgom! :)
alsó gatya,könyv,rotring, mondjuk én is felnőtt vagyok és megvehetném magamnak,de akkor mit kapnék karira?
olyan dolgokat kapok amire szükségem van. és olyanokat adok én is.
25 ezer forintot, 15 ezer ft értékű ajándékutalványt, schogettent, nagy milka csokit, merci csokit, Lakatos Márk legújabb könyvét, törölközőt, kézkrémet, hajvégápolót, két körömlakkot.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!