Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Idén milyen karácsonyotok...

Idén milyen karácsonyotok lesz? Szegényebb vagy gazdagabb?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 16:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Tavaly sem volt szegény, mert bár csak a férjem dolgozott még, előtte hónapokban sok mindent megvettünk. Most már én is dolgozom, így könnyebb lesz.
2013. nov. 15. 16:20
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Szeretnék válaszolni, de mit jelent, hogy szegényebb vagy gazdagabb karácsony? Ajándékok, ételek szintjén mennyit költünk? Vagy hányan jövünk össze? Veszekedés van vagy szeretet? Vagy egész pontosan mire gondolsz?
2013. nov. 15. 16:23
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanolyan mint mindig, szerencsére megélhetési gondjaink soha nem voltak. Viszont nagyon remélem hogy lelkileg gazdagabb és már nem csak ketten állunk a fa alatt. Sajnos évek óta várjuk a csodát.
2013. nov. 15. 16:23
 4/21 A kérdező kommentje:

Anyagiak terén gondoltam.

Étel,ital,ajándékok...

3-as!Kívánom,hogy a fa alatt már eggyel többen legyetek! :)

2013. nov. 15. 16:27
 5/21 anonim válasza:
91%
szerintem gazdagabb, de tavaly még a szüleimmel éltem max zsebpénzem volt, idén már más városban a barátommal élek,így más lesz teljesen .
2013. nov. 15. 16:34
 6/21 anonim válasza:
43%

Anyagiak terén sokkal szegényebb. A gyerekeknek kispóroljuk, de a felnőttekre már nem tudom, hogyan jut...

Lelkileg viszont gazdagabb, mert immár 4-en vagyunk, 2 picivel. Tavaly 1 pici és 1 pocaklakóval álltunk a fa alatt, idén viszont már teljes a létszám. Szóval szegénység ide-oda, boldogok vagyunk.

Aki még várja a babát: sok sikert kívánok, nálunk is beletelt az 1. baba pár évbe, majd a megkönnyebbülés után azonnal jött szinte a 2. baba. Kitartás, tudom, mit érzel.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

7/21 anonim ***** válasza:
79%
Anyagilag szegény, de ez csak azon fog látszani, hogy nem lesznek méregdrága ajándékok. Amúgy sok mindent nagyon olcsón be tudunk szerezni. Úgyhogy plafonig érő fenyőfánk lesz és mindenféle finom kaja.
 8/21 anonim ***** válasza:
köszönöm (3-as voltam) :)
2013. nov. 15. 16:42
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
Gazdagabb. Most jobban állunk anyagilag.
2013. nov. 15. 16:50
 10/21 anonim válasza:
93%
úú én nem is kívánok mást, csak h az egyik előző válaszolónál eggyel többen legyenek :) áldott karácsonyt Nektek! :) jó ilyet hallani, hogy valakinek nem a tárgyi ajándék jut eszébe! én szurkolok Nektek! :)
2013. nov. 15. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!