Idén milyen karácsonyotok lesz? Szegényebb vagy gazdagabb?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 16:17
1/21 anonim válasza:
Tavaly sem volt szegény, mert bár csak a férjem dolgozott még, előtte hónapokban sok mindent megvettünk. Most már én is dolgozom, így könnyebb lesz.
2/21 anonim válasza:
Szeretnék válaszolni, de mit jelent, hogy szegényebb vagy gazdagabb karácsony? Ajándékok, ételek szintjén mennyit költünk? Vagy hányan jövünk össze? Veszekedés van vagy szeretet? Vagy egész pontosan mire gondolsz?
3/21 anonim válasza:
Ugyanolyan mint mindig, szerencsére megélhetési gondjaink soha nem voltak. Viszont nagyon remélem hogy lelkileg gazdagabb és már nem csak ketten állunk a fa alatt. Sajnos évek óta várjuk a csodát.
4/21 A kérdező kommentje:
Anyagiak terén gondoltam.
Étel,ital,ajándékok...
3-as!Kívánom,hogy a fa alatt már eggyel többen legyetek! :)
2013. nov. 15. 16:27
5/21 anonim válasza:
szerintem gazdagabb, de tavaly még a szüleimmel éltem max zsebpénzem volt, idén már más városban a barátommal élek,így más lesz teljesen .
6/21 anonim válasza:
Anyagiak terén sokkal szegényebb. A gyerekeknek kispóroljuk, de a felnőttekre már nem tudom, hogyan jut...
Lelkileg viszont gazdagabb, mert immár 4-en vagyunk, 2 picivel. Tavaly 1 pici és 1 pocaklakóval álltunk a fa alatt, idén viszont már teljes a létszám. Szóval szegénység ide-oda, boldogok vagyunk.
Aki még várja a babát: sok sikert kívánok, nálunk is beletelt az 1. baba pár évbe, majd a megkönnyebbülés után azonnal jött szinte a 2. baba. Kitartás, tudom, mit érzel.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
7/21 anonim válasza:
Anyagilag szegény, de ez csak azon fog látszani, hogy nem lesznek méregdrága ajándékok. Amúgy sok mindent nagyon olcsón be tudunk szerezni. Úgyhogy plafonig érő fenyőfánk lesz és mindenféle finom kaja.
9/21 anonim válasza:
Gazdagabb. Most jobban állunk anyagilag.
10/21 anonim válasza:
úú én nem is kívánok mást, csak h az egyik előző válaszolónál eggyel többen legyenek :) áldott karácsonyt Nektek! :) jó ilyet hallani, hogy valakinek nem a tárgyi ajándék jut eszébe! én szurkolok Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!