Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Normális, hogy már most várom...

Normális, hogy már most várom a karácsonyt, tervezem a listákat, gyűjtöm a pénzt stb?

Figyelt kérdés
Ti mennyit költötök kb fejenként a szűk családra, tág családra (nagynéni, unokatestvér,nagymama..) és a barátokra?

2013. szept. 14. 09:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem normális, ha nem vet fel a pénz, vagy gondosan végig gondolod az ajándékozni valókat. Én is így teszek. Bevált!!!!l
2013. szept. 15. 07:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Fúúú, hát én még csak az őszi dekorációkon kezdtem el gondolkodni, a télit ráérek majd decemberben :)

Most nem nagyon fogunk ajándékokat venni, mert Mariazellbe szeretnénk menni, és az szerintem elég nagy ajándék. Fél méteres hó, kis mesefalu, adventi hangulat, forró csoki, lovasszán.^^

Viszont, hogy ne maradjon senki ajándék nélkül, mindenkinek személyre szólóan készítek valamit. Csak úgy, mint amikor most majd találkozni fogok egyik legjobb barátnőmmel, akivel csak ritkán találkozunk és banános müzlit fogok sütni neki meg a húgának. Ezt kis fonott kosárkába teszem, amibe teszek kockás kendőt, mellé egy könyvet, merthogy szülinapján nem igen tudtunk találkozni, és ezt bele egy zacsiba.

Aztán karácsonyra olyan sütit gondoltam ki neki, aminek sima linzer az alapja, és el kell jutni egészen odáig, hogy kinyújtjuk a tésztát. Akkor fogunk egy csipkét, és bele dolgozzuk a tésztába, ezáltal szép csipke lenyomatot kapunk :) Majd kiszaggatjuk. Ezután a művelet hasonló az előbbihez. Mellé szintén könyv vagy valami más...

Aztán másik barátnőmnek laptoptáskát fogok készíteni. ;)

Az eredeti ötlet eredetileg :D tablettartó, de laptoptáskának is jó. Nagyon cuki szerintem :) És van laptopja. De lehet kap még mellé mobiltartót is szintén saját kezűleg készítve.

Szőke hajú barátnőm Danielle Steel könyvcsomagot kap, aminek biztos fog örülni, mert nagy rajongója lett ^^

Egy számomra kedves fiúszemély is lehet, hogy laptoptáskát fog kapni, bár hozzá jobban illene a telefontartó :) Bolondul a telefonokért.

Összességében véve:

süti

laptop/tablet/mobil tartó

könyvcsomag

Nem nagy ajándékok, számomra mégis azok, mert saját kezűleg készítem őket, és aki igaz barát, nagyon fog örülni ezeknek :)

2013. szept. 15. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az, ha nem álltok túl jól anyagilag. :) Egyébként én karácsonytól nyaralásig a nyaralásra gyűjtök, nyaralástól karácsonyig a karácsonyra :D Nálunk csak szűk család van, mivel a rokonokkal alig találkozunk... 4-en vagyunk testvérek, + szülők.. ( nagyszüleim meghaltak, unokatesók, nagynénik, stb.. hány éve nem találkoztunk) szüleim jelképes kis valamit kapnak, apám gondolom bort, meg fényképeket az unokáról, Bátyám ( ha jön egyáltalán) bort, barátnője tusfürdő csomagot... Anyósomnak is valami egyszerű apróságot, aminek örül, ja, meg kap egy kalendáriumot, gyümölcsöt, stb. Páromnak már van sejtésem, inkább olyant, amire mindig szükség van. Kislányunk akkor lesz 3 éves, inkább rá költünk. Szegénynek majdnem egyszerre van a névnapja, mikulás, szülinapja, karácsony... :D Eddig sok-sok legót kért, labdát, világítós párnát, sok meséskönyvet, pokrócot, ceruzákat, szinezőt, még több konyhai játékot... Meg szeretnék neki orvosi táskát, és valami készségfejlesztőt venni. Majd kiderül, mit sikerül megvalósítani. :) Ja, nem hiszem, hogy mindent megkap, azt is anyóstól és tőlünk, elosztva az ünnepekre
2013. szept. 17. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!