Normális, hogy már most várom a karácsonyt, tervezem a listákat, gyűjtöm a pénzt stb?
Szerintem nem, de ha ennyit foglalkozol vele, akkor szerintem törekedj arra, hogy színvonalasabb legyen, mint előző években, amikor talán kevesebbet foglalkoztál vele.
Egyébként meg 2,5 hónap van karácsonyig, de pl. nekem 1 hónappal előtte szokott eszembe jutni.
Szerintem, teljesen normális, hogy előre gondolsz, mert így nem lesz nálatok "ünnepi stressz. Egyébként így olcsóbb és személyesebb is az ajándékozás. Akkor vásárolsz ajándékot, amikor szembejön egy olyan, amiről pont az a személy jut eszedbe, és akkor pont megengedheted magadnak a vásárlást.
Én is így szoktam, és ezzel nincs az a kérdés, mennyit szánok rá...,amennyi jut ez alatt az időszak alatt.
Inkább az ünnepi menü az, amit beszoktam szorítani egy ilyen bűvös számba: erre a három napra az idén +10.000 Ft-ot számítok.
Az elsőnek üzenném, hogy 3 és fél hónap van karácsonyig!
:)
Lehet hülyén hangzik de én január/február óta várom a karácsonyt meg haloweent mert minden vonz ezekben főleg a karácsonyban:D
Már annyira várom:DD
Tényleg, halloween is most lesz nem sokára. Szerintem is túl korai... Az ajándékokat beszerezheted előre, de előtte még az őszt élvezd ki tökök, gesztenye stb.
Ha ennyire várod akkor mindenképp készülj adventre is. Szerintem jó hatással lenne rád, amolyan visszaszámlálás karácsonyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!