Nem várom, egyrészt mert nekem már nem ünnep. Csak aa család hülyeségét kell hallgatni anyóséknál meg egy rémálom. A szent estét ott kötelező tartani ami még rendben is van mert az én családomnál csak az ünnepi ebéd a kötelező utána az ajándékozás, anyósoméknál meg este 6 kor kezdődik el és simán odaérünk a barátnőmmel, de nagyon nem várom. Anyósoméknál kötelező az éjféli mise, pedig ateista vagyok és nem is vagyok megkeresztelve sem, de mindegy. A barátnőmnek is elege van belőle, mert ott is megy a balhé akár egy rohadt tányér miatt is összetudnak annyira veszni hogy az egész ünnepet tönkreteszik vele. Én szüleimnél is egy rémálom, el kell viselni a rokonokat, akik csak ingyenélők és csak panaszkodni járnak ide, el kell viselni a nagymamám értelmetlen zokogását ami minden egyes évben meg néha húsvétkor is az hogy picit koszos a tepsi meg nincs pontosan cm-re pontosan a helyére rakva.....
Én nekem így rohadtul nincs kedvem karácsonyozni megmondom őszintén.
2013. aug. 25. 19:27
3/19 A kérdező kommentje:
Az szar... Sajnálom :/
2013. aug. 25. 19:32
4/19 piriiiiii válasza:
Nem nagyon.
2013. aug. 25. 19:35
5/19 anonim válasza:
Nem, mert rohadt unalmas.
2013. aug. 25. 20:08
6/19 anonim válasza:
Nem,unalmas,és csak a pénzről szól.
2013. aug. 25. 21:03
7/19 anonim válasza:
Inkább csak a téli szünetet :) Amúgy NEM!
2013. aug. 25. 21:03
8/19 anonim válasza:
Pont ma jutott eszembe, hogy milyen rossz, hogy vége a nyárnak, viszont legalább nemsokára itt a karácsony. És tényleg nem sokára, még jó két hónap, és már tele lesz minden csokimikulásokkal. Magát a karácsonyt is szeretem, de az egész rákészülést és hangulatot is, hogy feldíszítem a lakást, mézeskalácsot sütök, ajándékon töröm a fejem. Szóval én várom:)
2013. aug. 25. 21:26
9/19 anonim válasza:
én nagyon :) pont karácsonyi zenéket hallgattam mikor megpillantottam a kérdést :) [link]
2013. aug. 25. 22:22
10/19 anonim válasza:
Nem. Ugyan az lesz, mint minden évben, jól bepiálnak a szüleim, anyám összebalhézik mindenkivel, főleg az apai nagyimmal, végül egész végig a szobámban fogok gubbasztani a gép előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!