Torkos kérdése:
Ti várjátok a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Tudom h még több mint 3 Hónap De már nagyon várom a karácsonyt Ti hogy vagytok vele?2013. aug. 25. 18:56
11/19 anonim válasza:
Én várom, de csak az ajándékok meg a sok kaja miatt. :DD
Bár nem nagyon szeretem a telet,mivel hideg van és még többet késnek a vonatok. :/
12/19 anonim válasza:
Utálom a karácsonyt, mert apám szentestétől szilveszter másnapjáig részeg és terrorizál mindenkit.
13/19 anonim válasza:
Igen!
Sajnálom, hogy van, aki azért utálja a karácsonyt, mert megkeserítik neki. Szerencsére a családom jófej, és nem megjátszott örömködés megy ilyenkor, hanem tényleg tök jó az egész, úgyhogy még így, 20 éves fejjel is olyan izgatottan várom, mint egy kisgyerek.
De én az egész decembert nagyon várom, a készülődést, az ünnepet megelőző hangulatot, amikor kezdődik az ajándékok utáni kajtatás és minden üzletben karácsonyi zene szól. Jaj, giccses, de minél cukormázasabb, annál jobb:)
14/19 anonim válasza:
Igen, mert Mariazellbe megyünk 20.-tól 23.-ig. ♥
15/19 Merovingii válasza:
Én nagyon , igaz nem a varázs miatt várom , de nekem mindig is a szívemhez közel éreztem ezt az ünnepet !
16/19 anonim válasza:
Én is várom ;) remélem fehér lesz.
17/19 anonim válasza:
Én is nagyon várom!! A hangulat, dalok, ételek, család, ajándékok, hó, szünet, kiruccanások miatt! Nálam már novembertől kezdődik a karácsonyi láz és karácsonyig kb. naponta megnézek általában egy karácsonyi filmet amit ezerszer láttam már de úgy szeretem!
18/19 anonim válasza:
Nagyon várom :)
Már a gépem hátterét is megváltoztattam havasra :D
19/19 anonim válasza:
Nagyon,a kedvenc ünnepem🎄🎁🐟🍚🍴🍵🎇🎆🎉🎊🎈💟💖💗💝💓💕💚💛💜💞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!