Én már olyan karácsonyi hangulatban vagyok.:) És lehet kimegyünk Bécsbe.
2012. nov. 2. 13:52
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem az ajándékok miatt mert azzal úgy vagyok ha kapok kapok ha nem akkor nem.:) (sokan csak ezért várják)
2012. nov. 2. 13:54
2/6 anonim válasza:
Mi itthon töltjük a karácsonyt de így is nagyon várom.Ünnepi ebéd ,együtt a család ,fadíszítés ,esetleg hó.
Én az ajándékot is szeretem benne mert mindig valami kézműves dolgot adok és szeretem látni amikor kibontják és örülnek neki.Szóval nekem sem számít igazán ,hogy mit kapok.Én várom ,már készülök is rá.:D
2012. nov. 2. 13:59
3/6 anonim válasza:
Én már várom. Olyan szép, amikor ki van világítva minden. Igaz, hogy minden évben ugyanolyan, de attól még szép.
2012. nov. 2. 13:59
4/6 anonim válasza:
Én is nagyon várom már, főleg mióta esett a hó:)Csak az a baj, hogy már nem mindig a szeretetről és Jézus születéséről szól, hanem a stresszelésről az ajándék vásárlása, a vendégek fogadása, az ünnepi menü és a pénz körül:( De azért várom, mert szeretem azt a hangulatot, ami van és, hogy a szüleim nagyon vigyáznak arra, hogy nehogy összevesszenek főleg szenteste és szeretetben töltsük az ünnepeket:) 14/l
2012. nov. 2. 15:59
5/6 anonim válasza:
Én viszonylag hamar elkezdem várni az ünnepet. (Valamiért a tavalyi év volt kivétel, mert akkor még 1-2 héttel az ünnep előtt nem éreztem semmit).
Van egy csodálatos bolt-nem tudom, ismeritek-e?- a Váci utcában van és már nyár közepén karácsonyi hangulat uralkodik benne. Ráadásul a legmeghittebb karácsony. Mintha egy másik világba kerülnél. Kicsit olyan, mint Kifalva és Narnia összegyúrva. Leírhatatlan az az érzés, ami ott hatalmába kerít.
2012. nov. 2. 22:47
6/6 A kérdező kommentje:
utolsó: ez az üzlet hol van? :) nemsokára mi is megyünk Váci utcára
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!