Várjátok a karácsonyt?
Én tegnap este nem tudtam aludni, és elkezdtem nézegetni ezt a kategóriát. (ünnepek-karácsony) Ekkor volt hajnali kettő, és háromkor alig tudtam leállítani magam, olyan izgatott lettem, mert annyi ötletet szereztem, youtube-on is megnéztem sok videót rengeteg inspirációt kaptam, egy csomó ajándékötletet felírtam, anik közül lehet, hogy sokat nem használok fel, de mind nagyon jó, és tudok közülük válogatni. :) nagyon jó ötleteket szereztem, szerinem októberben már el is kezdem készíteni, venni az ajándékokat. :)))
16/L
Várom a karácsonyt,de én elsősorban úgy mondanám,hogy elkezdtem készülni rá.
Összeírtam már a menüt,hogy apránként betudjam ezeket szerezni.
Ajándékok már többé-kevésbé megvannak,mert én egész évben veszem őket.
Szeretek kézműveskedni,és már a dekorációt is kinéztem,lassan azokhoz is beszerzem az alapanyagokat. Az én családomban ez a legnagyobb ünnep,ennek igazán megadjuk a módját. (nem anyagiakra gondolok)
Nem szeretek kapkodni,a csúcsforgalomban pedig igyekszem messzire kerülni a boltokat,így folyamatosan szerezzük be a dolgokat.
Nekem is pont tegnap jutott eszembe a karácsony. Ma meg karácsonyi ételek, sütik receptjeit nézegettem. :D
Amikor így ősszel bejön a hideg, akkor mindig rám tör a karácsonyozhatnék.
Vicces, pont a napokban jutott eszembe, illetve ma egyszer mondtam is anyámnak a dolgot, hogy mindjárt karácsony... :)
IGEN!
Nem várom. Még egy kicsit szeretnék örülni szép napos, aranyfaleveles napoknak, hordani az őszi kabátom stb.
Ha előre tudnám, hogy tuti esne akkor a hó, várnám, de egyébként annyira nem. Utálom a köré vont kereskedelmi hisztériát, és a képmutatást (pár napig szeretjük egymást, meg eszünkbe jutnak a szegény hómleszek), amivel jár.
Egy szép csendes, hegyi faluban szívesebben várnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!