Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok a karácsonyt?

Várjátok a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de én már nagyon várom:D

2012. szept. 22. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

2012. szept. 22. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Húú nagyon várom. Bár inkább csak a karácsony hangulatát, de azért reménykedek hogy idén is néz majd együtt a család egy karácsonyi filmet! :D Szinte sose fordult még elő, először tavaly karácsonykor. Annyira jó volt :)

A tél kellős közepén is születtem, szóval a nyarat meg jó időt hiába szeretem, nekem kell a korán sötétedés is, és a kabátok, sapkák, sálak...Ne tudjátok meg hogy kivoltam mikor tegnap közölték hogy hétvégére visszajön a kánikula! Egy napig "depibe" is voltam :-D Essünk túl rajta és jöjjön az igazi ősz :)

19/l

2012. szept. 23. 01:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon :D tegnap olyan szinten rámjött ez a roham, hogy elkezdtem karácsonyi dalokat hallgatni, és mézest sütni( evvel kapcsolatosan tettem is fel kérdést) már kb. tudom kinek mi lesz az ajándék, elkezdem a pénzt gyűjteni, a dekorációs dolgok is nagyjából megvannak a fejemben már. mivel a szüleimmel lakom, így nem nekem kell a menüvel törődni, ez a szüleim reszortja, én a többit csinálom :D persze azért beleszólok mondjuk hogy most ne csak 1 tepsi mákos beiglit csináljon hanem kettőt, vagy hal helyett legyen mondjuk valami nagyobb töltött husi, pl. kacsa. meg a töltött káposztát (ami minden évben van) én csinálom, ezen kívül a mézes díszítésbe szállok be, a többibe nem nagyon. ezt értsétek úgy, hogy amíg anyukám bajlódik a vacsival december elején, mi lakást díszítünk. már filcből is csináltam tavaly csizmákat, hogy ne unatkozzak. 24.-én amíg még anyukám az utolsó simításokat végzi, (tavaly kályhacsövet tisztított a koromtól O.o ) addig mi rendet teszünk, beállítjuk a fát, amit a Jézuska az ajtónk elé rakott. Később hozza a díszeket is, majd miután feldíszítettük a húgommal és az öcsémmel, a karácsonyi ajándékok ripsz-ropsz a fa alá kerülnek, megszólal egy csengő, ami azt jelzi, a kis Jézuska végzett a dolgával. Ebben a pillanatban mindenki bemegy a fa alá, és a többit gondolom nem kell leírni.. most is kirázott a hideg, váá. Egyszerűen imádom az ünnepet, csak evvel az a baj, ha pl. görbe lesz a fa, bennem egy világ omlik össze, mert én azt szeretném, ha minden tökéletes lenne. 3 éve volt rá precedens, akkor elsírtam magam, de aztán hogy rákerültek a girlandok nem látszott, úgyhogy boldog voltam :)
2012. szept. 23. 08:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is nagyon várom már a karácsonyt napról napra jobban
2012. szept. 23. 10:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

én egész hétvégén karácsonyi filmeket néztem

szerintem ez a hideg idő is hozzájárul a karácsonyi gondolathoz. És igen én is nagyon várom, remélem karácsonyra lesz sok HÓ!!!

Egy kis kedvrontás, vagy kinek mi: [link]

2012. szept. 23. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

és most nézem pont 3 hónap

(előző voltam sziasztok XD)

2012. szept. 23. 12:55
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
a csengő az jó ötlet, nekünk is elmaradhatatlan kellék, egyszer kaptuk a tesóméktól azóta minden évben "elvégzi a dolgát"
2012. szept. 23. 12:57
 18/20 anonim válasza:
100%
Énnis!!!:) karácsonyi zenéket hallgatok,filmeket nézek,teát iszok és alig várom hogy sétáljak egyet a hóban :D meg persze hogy együtt a család:))
2012. szept. 23. 14:28
 19/20 anonim válasza:
100%
Igen,kedvenc ünnepem és a tél a kedvenc hónapom.Alig várom már,hogy kinézzek az ablakon megnézni,ahogy esik a hó.:DA hangulatot,készülődést,díszítést,főzést,sütést és a téli szünetet.Tavaly műfenyő volt,ezért remélem igazi fenyőnk lesz most.:)Ajándékokat nem várom annyira,inkább a karácsony varázsát.
2012. szept. 24. 15:16
 20/20 anonim válasza:
100%

Nem :D Nem szeretek vásárolni, és nem szeretem azokat a csillogó-villogó színeket. Minden karácsonykor elmegyünk a rokonokhoz és ott kell jópofiznom, mintha minden okés lenne, és nem lenne annyi konfliktus a családban. Itthon meg anyu mindig hulla fáradt és ideges, apukám leissza magát és engem cseszeget, nővérem meg a barátjával telefonál egész nap. Úgyhogy én egyáltalán nem várom, de azért mindenkinek jó vásárolgatást és sütizést kívánok előre is :)

19/L

2012. szept. 25. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!