Várjátok a karácsonyt?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Húú nagyon várom. Bár inkább csak a karácsony hangulatát, de azért reménykedek hogy idén is néz majd együtt a család egy karácsonyi filmet! :D Szinte sose fordult még elő, először tavaly karácsonykor. Annyira jó volt :)
A tél kellős közepén is születtem, szóval a nyarat meg jó időt hiába szeretem, nekem kell a korán sötétedés is, és a kabátok, sapkák, sálak...Ne tudjátok meg hogy kivoltam mikor tegnap közölték hogy hétvégére visszajön a kánikula! Egy napig "depibe" is voltam :-D Essünk túl rajta és jöjjön az igazi ősz :)
19/l
én egész hétvégén karácsonyi filmeket néztem
szerintem ez a hideg idő is hozzájárul a karácsonyi gondolathoz. És igen én is nagyon várom, remélem karácsonyra lesz sok HÓ!!!
Egy kis kedvrontás, vagy kinek mi: [link]
és most nézem pont 3 hónap
(előző voltam sziasztok XD)
Nem :D Nem szeretek vásárolni, és nem szeretem azokat a csillogó-villogó színeket. Minden karácsonykor elmegyünk a rokonokhoz és ott kell jópofiznom, mintha minden okés lenne, és nem lenne annyi konfliktus a családban. Itthon meg anyu mindig hulla fáradt és ideges, apukám leissza magát és engem cseszeget, nővérem meg a barátjával telefonál egész nap. Úgyhogy én egyáltalán nem várom, de azért mindenkinek jó vásárolgatást és sütizést kívánok előre is :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!