Várjátok már a karácsonyt? Lassan szeptember lesz, vége a nyárnak, és hamarosan karácsony lesz! Ki mit csinál másképp, mint tavaly, vontatok-e le a tavalyi bakikból tanulságot?
Szia.
Hát konkrétan még nem várom, majd olyan november körül szoktam "ráizgulni":)
Én mindent ugyanúgy csinálok mint tavaly, semmi nem lesz másként, bár az ajándékokat jobb lenne egy kicsivel hamarabb beszerezni majd, nem az utolsó hetekre hagyni:)
Eddig szerencsére nem voltak bakik s reméljük így is marad:)
Nálunk az első nap az úgy van, (szenteste) itthon töltjük a vacsorát. Csak 3-an. Férjem fiam és én.
Karácsony első napján mi látogatjuk meg a szülőket, testvéreket, nagyszülőket barátokat. Karácsony második napján pedig nálunk nyitva áll az ajtó, és hozzánk jönnek:) Hát ennyi.
Nem.
Baromira nem érdekelnek az ilyen "adjál ki többezer forintot és mosolyogj mintha minden oké lenne" ünnepeket.
18/F
Veszek egy normális karácsonyfa-talpat, mert unom, hogy pár évente kidől a fa! :)
Faterom vett egyet múlt évben, nagy is, jól is néz ki, de most nem műxik a karacsonyfa-talp.hu oldal. Remélem karácsonyig újra-rakják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!