Te mikor kezdesz el készülődni a Karácsonyra?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 12:31
1/42 anonim válasza:
Utolsó pillanatra hagyós vagyok sajnos. Rengeteg tervem, és kreatív ötletem, de időm gyakorlatilag semmi:(:(:( mindig fogadkozom, hogy idén elkezdem már nyáron, de hát persze sosem lesz belőle semmi.
2/42 anonim válasza:
Én már tegnap elkezdtem nézni a karácsonyi filmgyűjteményemet. Már azon gondolkodom kinek mit adjak, készítsek. Nálam egész évben játszik a karácsony :) Egyszerűen imádom. :)
3/42 anonim válasza:
hát én július közepén, beszerzem a fát aztán feldíszítem
4/42 anonim válasza:
telefonba jegyzetnek felirom akár tavasszal is ha megajándékozandó elejt valamit hogy szeretne,legyen ajándékötlet.
de ténylegesen megvenni csak decemberben veszek ajándékot.
De diszeket pl januárban vettem,negyedáron kiárusitáson.Jólesz most karácsonyra.
5/42 anonim válasza:
Imádom a karácsonyt. :) Úgy igazán készülni novembertől szoktam, de néha már októberben is "be vagyok sózva". :D
6/42 anonim válasza:
Mondjuk kb soha,mert utálom a karácsonyt!Meg amúgy is kell ilyenkor augusztus közepén ilyen kérdéseket kiírni?
7/42 anonim válasza:
Hát nem nyáron az tuti.Hogy jut eszedbe,más ilyenkor nyaraláson agyal.
9/42 anonim válasza:
Az adventi időszakban, azt erre találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!