Te mikor kezdesz el készülődni a Karácsonyra?
Idejében :)
Én egyáltalán nem tudok rosszul lenni a karácsonyi dömpingtől, ugyanis akkor megyek csak üzletekbe, ha feltétlenül muszáj, amit lehet, a netről rendelek, hetente nem vásárolgatok, hobbiból nem plázába megyek bambulni, ennél jobb dolgom is akad. Így nem is tudok besokallni. Idegeskedni sem szoktam, mert egész évben vásárolok a szeretteimnek, előre, ha meglátok valami olyat, aminek majd örülnének.
Az adventre így számomra csak a nyugalom, a sütögetés marad, becsomagolt ajándékokkal, feltöltött mélyhűtővel, spejzzal, Diótörővel, gesztenyesütéssel. Így érdemes :)
A készülődés sűrűje körülbelül októberben kezdődik, amikor összeállítom a likőröket, amiknek sokáig kell állniuk, s elkezdek bevásárolni is tartós élelmiszerekből, hozzávalókból, dekorációból. De ilyenkor már rég tudom a menüt is, az ajándékok is megvannak már. A kapkodást, a panaszt meg meghagyom azoknak, akiknek van rá idejük meg kedvük hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!