Közvélemény kutatás - Veszel-e idén karácsonyra ajándékot - (a, b, c, d, e)?
Bár még messze van, de egyszer eljön ugye a 2012 december 21, azaz a VILÁGVÉGE. És ezzel együtt itt a kérdés: kell-e ajándékot venni, vagy nem?
a, b, c, d, e válaszlehetőségeket adtam meg, nos, ki miként vélekedik? Esetleg egyéni alternatív válaszok is érdekelnek...
a.) Felesleges pénzkidobás lenne ajándékot venni, mert dec. 21-én úgyis eljön a világvége.
b.) Megveszem az ajándékokat, mert ha úgyis eljön a világvége, tökmindegy, hogy elköltöm-e a pénzem, vagy nem, úgyse lesz rá szükségem a világ végén túl
c.) Megvárom, hogy mi lesz december 21-én, és ha mégsem jön el a világvége, 22-étől még gyorsan beszerezhetem az ajándékokat. (Neten esetleg azért megrendelem, de nem fizetem ki addig.)
d.) Szarok a karácsonyra, így se - úgy se veszek ajándékot.
e.) Szarok a világvégére, szerintem kamu az egész, megveszem az ajándékokat.
A válasz betűjele elegendő. Decemberben összesítem az eredményeket!
h
Amúgy is 23.án, az utolsó pillanatban szoktam megvenni az ajándékokat, így tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!