Közvélemény kutatás! :D Ti hogy képzelitek el a tökéletes életet?
Hát embereknek már nem lehet hinni - eddig se lehetet. Szóval a politika nem oldja meg. Ember sem.
Tehát marad az, hogy jön majd Armageddon (ami Isten háborúja lesz, nem pedig természeti háború), végre eltörlődik a földröl a gonosz és jön Isten igazságos királysága.
(én vagyok az első hozzászóló)
A pénz szerintem nem boldogít. Láttatok ti már sztárt akinek sok pénze volt igazán boldognak, úgy hogy nem bántotta semmi???
Ne bízzunk sem pénzben, sem emberben.
5-ös hozzászólóhoz:
Én nem az élet utáni helyzetről beszéltem. Én az életről a földön.
"Az igazak öröklik a földet, és mindvégig rajta lakoznak." (Zsolt 37:24)
Armageddonkor pedig: "Mert az elvetemültek kivágattatnak; de akik az Urat várják, öröklik a földet." (Zsolt 37:9)
Isten a földet tisztítja meg és alakítattja Paradicsommá. Ez volt az eredeti terve és ez nem is változik. Sátánnak engedett Ádám és Éva, ki lett űzve a Paradicsomból, de ez nem jelenti,hogy Isten szándékai meghusultak (lásd. fenti versek).
Én nem a halál utánról beszéltem. Halál után nincs lét. A halott nem tud semmi. És mivel nem tud semmit, nincs értelme, hogy a mennybe menjen: "Mert az élők tudják, hogy meghalnak; de a halottak semmit nem tudnak, és azoknak semmi jutalmok nincs többé; mivelhogy emlékezetök elfelejtetett." Préd 9:7
A halott a seolban, azaz a hádeszben van, ami üres helyet sirgödröt jelent. Sajnos néhány helyen pokolra lett fordítva. De itt a wikipédián elolvashatod mit jelent,hogy seol: [link]
Szóval a halottak egyszerűen a sírgödörbe vannak.
Szóval én arról az életről beszélek, ami a földön beteljesedik. Akik prédikálnak (Máté 24:14), megszentelik Isten valódi nevét (Zsolt 83:19) és betartják parancsait (nem paráználkodnak, nem lopnak, nem csalnak) öröklik a földet. Én a tökéletes életet így szeretném.
Ők azok akik a mennybe mennek:
(Jel 7:2-8)
És láték más angyalt feljőni napkelet felől, akinek kezében vala az élő Istennek pecséte; és nagy szóval kiálta a négy angyalnak, akinek adatott, hogy ártson a földnek és a tengernek,
3Ezt mondván: Ne ártsatok se a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, míg meg nem pecsételjük a mi Istenünk szolgáit az ő homlokukon.
4És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségéből elpecsételve.
5A Júda nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt vala; a Ruben nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt; a Gád nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt;
6Az Áser nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt; a Nafthali nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt; a Manassé nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt;
7A Simeon nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt; a Lévi nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt; az Izsakhár nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt;
8A Zebulon nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt; a József nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt; a Benjámin nemzetségéből tizenkétezer elpecsételt.
Ők pedig a földön
Jel 7:9-15 pedig elmondja hogy a nagy sokaság a másik, akik felett ki lesz terjesztve a sátra.
"Azután látám, és ímé egy nagy sokaság, amelyet senki meg nem számlálhatott, minden nemzetből és ágazatból, és népből és nyelvből; és a királyiszék előtt és a Bárány előtt állnak vala, fehér ruhákba öltözve, és az ő kezeikben pálmaágak;
15Ezért vannak az Isten királyiszéke előtt; és szolgálnak neki éjjel és nappal az ő templomában; és aki a királyiszékben ül, kiterjeszti sátorát felettök."
Ez utóbbiak azok akikről idéztem, hogy "öröklik a földet". Tehát nem úgymond halál utáni élet. Egyszerűen csak élet békében olyanokkal, akik még fegyvert sem fognak. Ha kell börtönbe mennek és leülik az időt, de lesznek sorkatonák. Akik nem lopnak, nem csalnak. Akik nem paráználkodnak, nem részegesek. stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!