Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Közvélemény kutatás! :D Ti...

Közvélemény kutatás! :D Ti hogy képzelitek el a tökéletes életet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 18:39
1 2
 11/18 anonim válasza:
élethez*
2012. jan. 17. 15:46
 12/18 anonim válasza:
ha az egész filmet nem, legalább ezt a videót/részletet nézzétek meg feltétlenül: http://www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms
2012. jan. 18. 17:40
 13/18 anonim válasza:
Egy bogártalanított elagyott szigeten életem szerelmével, akár az őskorban. Egy faházban a szigetpaton egy nagy fa tetejében. Csak gyümölcsökön, és vízen élve. Gyakran fürdeni a sziget közepé lévő vízesésben stb:P Tökéletes élet. Odaadom midenem, ha valaki ezt meg tudja valósítani nekem:X
2012. jún. 12. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Munkahely olyan ami számomra kihívás, amit szeretek csinálni, és rengeteg pénz is van belőle. Egy önzetlenül szerető gyönyörű barátnő karjaiba hazamenni utána minden nap. A hazamenni egy pálmafás megacityre értendő. Nincsenek mókuskerékélet sivár problémákkal teli egyhangúságai, természetesen gyerek nélkül, csak mi ketten a barátnővel kényeztetnénk egymást örökre, és boldogan szabadon töltenénk az időnk nagyrészét, bejárnánk havonta egyszer az országokat satöbbi. Igazából csak ennyi kéne számomra egy tökéletes jövőhöz.

Ehhez képest ebből a mocskossá vált országból nem nagyon van kiút, olyan nőt nehéz találni,aki nem akar gyereket, olyat nehéz találni, aki önzetlen, és elvárásoknak is hellyel közzel megfelel, olyan melót amit élvezet csinálni, és jól fizet szinte alig van, ha van is , be van tőltve már rég, még a várólista is tele. Egyszóval ez egy utópisztikus elképzelés, ami persze szerencse kérdése csupán hogy valóra is válhat.

2012. aug. 24. 00:41
 15/18 anonim válasza:

nincs tökéletes világ az univerzum a tökéletlenségre törekszik. ezért nem lehet a törött vázát újrailleszteni úgy hogy visszamész az időben és nem töröd el.

a harmónia és a boldogság viszont megközeliti azt a tökéletes életnek nevezett időszakot amit én elképzelek. gondolok itt arra hogy van munkám amit szeretek csinálni és van egy párom akit mindennél jobban szeretek. nem vagyok telhetetlen nekem ennyi elég lenne :)

2012. szept. 24. 10:11
 16/18 anonim válasza:
szoba, macska, kaja
2012. nov. 27. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Legyenek együtt a szüleim, legyenek barátaim, és ne veszekedjen körülöttem senki. 14 éves lány létemre ennyi már elég volt...
2013. dec. 30. 19:45
 18/18 anonim válasza:
"A pénz nem boldogít"- Ez önmagában nem igaz. Ha olyan embernek adatik meg, aki értelmetlen dolgokra költi azt nyilván nem boldogítja. Ha rossz lehetőségeket választ és abba fektet annak valóban nincs értelme. De a pénz igenis szükséges a MAI világban ahhoz, hogy valaki boldog életet éljen. Mert vagyon nélkül "senki vagy". Sem a munkáltató, sem a társadalom nem azt nézi, milyen érték van belül. Az hosszú távon mérvadó... sajnos. A lelki fejlődésért és önmagának építéséért maga felel az ember, ez 50%. A másik 50 a körülmény, ami részben rajtunk múlik, részben azon, honnan jöttünk, mik a képességeink, van-e segítségünk/ támogatásunk. Aki pl. mindent azzal magyaráz, hogy "légy pozitív, minden csak rajtad áll, a sorsodat te irányítod csak légy magabiztos" az állítom még életében nem élt mély szegénységben, lelki terrorban ahonnan már csak félig kitörni is életművészet. A tökéletes élet tehát egy normális gyerekkor (anyagi és szellemi jólét), szeretetben, nélkülözs nélkül felnőni, lehetőségekkel és támogatással neki indulni a felnőtt életnek, majd utána megtartani ezt az állapotot önerőből és javakat szerezni a pénzből amiért megdolgozunk/ részben nyerünk, örökölünk stb.
2016. aug. 16. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!