Közvélemény kutatás! :D Ti hogy képzelitek el a tökéletes életet?
Munkahely olyan ami számomra kihívás, amit szeretek csinálni, és rengeteg pénz is van belőle. Egy önzetlenül szerető gyönyörű barátnő karjaiba hazamenni utána minden nap. A hazamenni egy pálmafás megacityre értendő. Nincsenek mókuskerékélet sivár problémákkal teli egyhangúságai, természetesen gyerek nélkül, csak mi ketten a barátnővel kényeztetnénk egymást örökre, és boldogan szabadon töltenénk az időnk nagyrészét, bejárnánk havonta egyszer az országokat satöbbi. Igazából csak ennyi kéne számomra egy tökéletes jövőhöz.
Ehhez képest ebből a mocskossá vált országból nem nagyon van kiút, olyan nőt nehéz találni,aki nem akar gyereket, olyat nehéz találni, aki önzetlen, és elvárásoknak is hellyel közzel megfelel, olyan melót amit élvezet csinálni, és jól fizet szinte alig van, ha van is , be van tőltve már rég, még a várólista is tele. Egyszóval ez egy utópisztikus elképzelés, ami persze szerencse kérdése csupán hogy valóra is válhat.
nincs tökéletes világ az univerzum a tökéletlenségre törekszik. ezért nem lehet a törött vázát újrailleszteni úgy hogy visszamész az időben és nem töröd el.
a harmónia és a boldogság viszont megközeliti azt a tökéletes életnek nevezett időszakot amit én elképzelek. gondolok itt arra hogy van munkám amit szeretek csinálni és van egy párom akit mindennél jobban szeretek. nem vagyok telhetetlen nekem ennyi elég lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!