Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor kezdtek készülődni...

Mikor kezdtek készülődni Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Nem a főzésre gondolok, mert azt nyilván elég 1 nappal előtte, hanem a különböző dekorációkra. Nekem annyi ötletem van, hogy nem merem novemberre meg decemberre hagyni. Sok fadíszt szeretnék csinálni, most például ágyneműhuzatot varrok.

Olyan jó lenne ha akkora készülődés lenne itthon is mint Amerikában és Nagy Britanniában. Londonban például a Harrods már teljes pompájában karácsonyi díszekbe öltözve áll, rengeteg karácsonyi díszt, egyebet lehet kapni.

2011. szept. 18. 14:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Én is szeretném azt a varázst, nálunk évek óta hiányzik...

Majd ha saját lakásom lesz és a párommal díszítjük a fát, jobban, többet fogok készülni...

2011. szept. 18. 14:24
 2/26 anonim ***** válasza:

szerintem novemberben.:)

addig is leírod valahova az ötleteidet, ilyesmi...

2011. szept. 18. 14:24
 3/26 anonim ***** válasza:
októberben. magam csinálom a díszeket, ajándékokat, adventi koszorút és az üdvözlő koszorút is
2011. szept. 18. 14:26
 4/26 anonim ***** válasza:
Díszeket már én is gyűjtögettem ki, meg ajándékokon töröm a fejem. Nézem milyen adventi naptárt csinálhatnék, miket rejtsek bele, milyen adventi koszorút készítsek. Te milyen oldalakon nézelődsz díszek ügyében?
2011. szept. 18. 14:26
 5/26 anonim ***** válasza:

Én November közepe fele szoktam el kezdeni a készülődést. Nekem is rengeteg ötletem van, most be jött egy plusz pénz és eldöntöttem hogy beújítok új díszekkel égősorral, és a házat is ki fogom majd világítani. Eddig is csak az ablakokba volt valami hangulati világítás meg a lépcső korláton most az eresz alá is fogok tenni meg majd az ablakok között is el fogok vezetni 1-1 sort :)

Belső díszeim vannak mert a barátnőm amikor ide költözött 2 nagy doboz díszt hozott ide. Még nincs karácsonyi hangulatom de jó volt ezt le írni hátha te is kaptál ötletet :)

2011. szept. 18. 14:28
 6/26 A kérdező kommentje:

Én már alig bírok magammal, legszívesebben már holnap karácsonyoznék:) Annyi ötletem van, mindet megakarom valósítani:)

Ti miket fogtok sajátkezűleg készíteni idén?

2011. szept. 18. 14:30
 7/26 anonim ***** válasza:
Ajándékokat is magad készítesz, vagy csak a díszeket?
2011. szept. 18. 14:33
 8/26 A kérdező kommentje:

Te milyen oldalakon nézelődsz díszek ügyében?

Kedves kérdező!

Rengeteg oldalt végignéztem, mazsolázgattam, de ez fogott meg a legjobban, a takaró ötletet is innen lopom;)

[link]

Most indulnom kell, de írjatok még és megígérem válaszolok mikor hazaérek, max másfél óra:)

2011. szept. 18. 14:35
 9/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki kérdezte milyen oldalakon nézelődsz. Hát ez nagyon szuper. Főleg a téli tájas ablakok nagyon nagyon jól néznek ki!! Olyan kis házak is jók lennének nekem adventi naptárnak!

Köszi hogy elküldted, ha van időd és kedved, küldhetnél még. Van gyereked?

Szia, Kata

2011. szept. 18. 14:46
 10/26 anonim ***** válasza:
Már elkezdtem megvenni az ajándékokat. Mindig novemberben kezdem el, tavaly októberben, de neeem, most szeptemberben! háhá, rohadt karácsony idén nem fogsz ki rajtam:D
2011. szept. 18. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!