Mikor kezdtek készülődni Karácsonyra?
Nem a főzésre gondolok, mert azt nyilván elég 1 nappal előtte, hanem a különböző dekorációkra. Nekem annyi ötletem van, hogy nem merem novemberre meg decemberre hagyni. Sok fadíszt szeretnék csinálni, most például ágyneműhuzatot varrok.
Olyan jó lenne ha akkora készülődés lenne itthon is mint Amerikában és Nagy Britanniában. Londonban például a Harrods már teljes pompájában karácsonyi díszekbe öltözve áll, rengeteg karácsonyi díszt, egyebet lehet kapni.
a gyerekeknek pont a héten vettem meg az ajándékokat. nem vagyok kattant de most 6000.-ből megvettem az összeset (12db játék), karácsony előtt ez meg 20.000.- lett volna ha nem több :)
többi készülődés majd november vége, a lakást meg mikuláskor díszítjük fel, tavaly a kisfiam miatt nagyon sok ablakdíszt és lakás dekorációt vettem így idén nem kell.
Szija!
Én is olyan novemberben szoktam kicsit díszíteni a lakást.2éve a szobám falán rengeteg kis dísz volt,tálkákban is.
Most kicsit visszafogottabb díszek lesznek szerintem.Az ablakba mindenképp teszek idén világító gyertyás díszt.Fa a tartókája,konnektorba kell dugni,és a tetején vannak a gyertyaégők.Nagyon hangulatos,bár nem földszinten lakunk,így annyira nem látni az utcáról!
Veszek még pár mécsest, műfenyő ágakat,amiket majd én díszítek fel szalaggal,és elvétve 1-2 helyiségbe teszek ki :)
Vannak kis tálkáim,bele szép gömböket fogok még rakni...
Ajándékokat is magad készítesz, vagy csak a díszeket?
Ajándékokat is szoktam sajátkezűleg csinálni, most például az ágyneműhuzat is arra készül:) És Te?
Én vagyok aki kérdezte milyen oldalakon nézelődsz. Hát ez nagyon szuper. Főleg a téli tájas ablakok nagyon nagyon jól néznek ki!! Olyan kis házak is jók lennének nekem adventi naptárnak!
Köszi hogy elküldted, ha van időd és kedved, küldhetnél még. Van gyereked?
Szia, Kata
Kedves Kata!
A téli tájas ablakot én is tervezem megvalósítani:) Rengeteg jó ötlete van Vikinek. Esetleg Te is tudnál ajánlani pár oldalt nekem és a többieknek? Hátha találunk mi is valami jót.
Gyerekem még nincs, mivel 20 éves vagyok, de nagyon szeretnék már, biztos vele fogom ezeket a kézműves dolgokat csinálni pár év múlva:-)
Szija!
Én is olyan novemberben szoktam kicsit díszíteni a lakást.2éve a szobám falán rengeteg kis dísz volt,tálkákban is.
Most kicsit visszafogottabb díszek lesznek szerintem.Az ablakba mindenképp teszek idén világító gyertyás díszt.Fa a tartókája,konnektorba kell dugni,és a tetején vannak a gyertyaégők.Nagyon hangulatos,bár nem földszinten lakunk,így annyira nem látni az utcáról!
Veszek még pár mécsest, műfenyő ágakat,amiket majd én díszítek fel szalaggal,és elvétve 1-2 helyiségbe teszek ki :)
Vannak kis tálkáim,bele szép gömböket fogok még rakni...
Igen ezzel én is mindig gondba vagyok, annyi díszem van, és mindig túlzsúfolom a helységet, de nem baj idén megoldom máshogy:)
Nekünk is kell idén égősort venni, mert szinte az összes kiégett...végülis sokáig bírták:)
Én is szeretem a hagyományosat, leginkább azokat amiket az amerikai filmekben mutatnak: ezek a bronz, bordó, óarany színű díszeket/egyéb kiegészítőket, olyan mesébe illően gyönyörűek!:) És tényleg tök jó lenne ha nekünk is lenne egy olyan üzletünk mint a Harrods, meg ha alapból olyan karácsonyi hangulat uralkodna itthon is mint külföldön:))
Remélem nektek is szép karácsonyotok lesz!:-)
Én meg pont, hogy nem szeretem, hogy már előtte 1-2
hónappal minden karácsonyos, mire eljön az ünnep már elmegy a kedvem az egésztől.
Mi kb 2 héttel előtte kezdjük a készülődést. Kitakarítunk meg ilyenek. Adventi koszorú, meg egyéb sallangok nincsenek, 24-én fát díszítünk, meg nagyot kajálunk, aztán 2 napig döglünk, mert sehová nem lehet menni, a rokonság meg kicsi.
Nem szeretem, amikor már októberben az ember arcába nyomják a karácsonyt, na meg a sok giccses dolgot, amit az amcsiktól vettünk át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!