Mikor kezdtek készülődni Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nem a főzésre gondolok, mert azt nyilván elég 1 nappal előtte, hanem a különböző dekorációkra. Nekem annyi ötletem van, hogy nem merem novemberre meg decemberre hagyni. Sok fadíszt szeretnék csinálni, most például ágyneműhuzatot varrok.
Olyan jó lenne ha akkora készülődés lenne itthon is mint Amerikában és Nagy Britanniában. Londonban például a Harrods már teljes pompájában karácsonyi díszekbe öltözve áll, rengeteg karácsonyi díszt, egyebet lehet kapni.
2011. szept. 18. 14:17
21/26 A kérdező kommentje:
Nekem pont a giccses amcsi díszek tetszenek:$:D
2011. szept. 18. 19:38
22/26 A kérdező kommentje:
És bárcsak már most az arcomba nyomnák a sok karácsonyi cókmókot az eladók!!!!!:-D
2011. szept. 18. 19:39
24/26 anonim válasza:
Szia! Kata vagyok. Nézted már az 5letes.hu oldalt? Ott is vannak jópofa dolgok a kreatív résznél.
25/26 anonim válasza:
Meg itt is van jó néhány: creamania.hu kreativcafe.hu fabist.hu (Itt a tányér gyönyörű szép!!! Ajándékba lehet elkészítjük a mamáknak)
Kata
26/26 anonim válasza:
Szerintem éppen ez jó az egészben, hogy már szeptemberben várjuk a karácsonyt(én legalábbis nagyon), de még 3 hónap múlva lesz csak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!