Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok már a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Én már igen. Mint minden évben kreatív dolgokat csinálok. Pl.: Üvegfesték, horgolás (karácsonyfadíszek) hímzés stb..)

Az ajándékoknak pedig: ANyukámnak egy kézzel írt recepteskönyvet adok, sikerült vennem egy 500 oldalas füzetet ,ugy hogy lesz mit írnom :D, egy saját készítésű hóemberes könyvjelzőt, és egy könyvet amit már régóta megszerett volna venni Apukámnak: Kárpátiás pólót fogok rendelni az internetről, Tesómnak: Sokat gondolkoztam rajta, szerintem valami gépes játékot :) Az egyik mamámnak üvegfesték képet, a másik mamámnak: még gondolkozom! :)

Szerintetek milyen ajándék legyen még? Vagy elég ennyi?

11/L

2012. okt. 1. 15:09
 1/8 anonim válasza:
Legyen szeretet,béke,egészség.Ezeknél nincs nagyobb ajándék.
2012. okt. 1. 15:15
 2/8 A kérdező kommentje:
:)) Nálunk sohasincs karácsonykor béke, de évközben sem :/
2012. okt. 1. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy kicsit várom, de így hogy már felnőttünk nem olyan jó, mert ugye nincsen ez a nagy ajánédkozás, ünneplős hangulat, pedig én mindig reménykedek, hogy na most hátha... Azért szeretek menni unokatesómékhoz, ők most általános sulisok, szóval ők még benne vannak ebbe a karácsonyi hangulatos dologban, ott kiélhetem magam:D
2012. okt. 1. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Magát a karácsonyt igen,de,hogy az addig lévő idő teljen azt nem.
2012. okt. 1. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert sose tudom, hogy mit vegyek.
2012. okt. 1. 18:05
 6/8 anonim válasza:
én nagyon várom. :-)
2012. okt. 1. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
2012. okt. 1. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Ti várjátok már a telet és a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt?

Ti is várjátok már a karácsonyt?

Várjátok a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt illetve mit kértek, estleg adtok szeretteiteknek?

Várjátok már a karácsonyt? Lassan szeptember lesz, vége a nyárnak, és hamarosan karácsony lesz! Ki mit csinál másképp, mint tavaly, vontatok-e le a tavalyi bakikból tanulságot?

Kérdések a Ünnepek rovatból Kérdések a Karácsony rovatból

2012. okt. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!