Várjátok már a karácsonyt?
Mit készültök venni a barátaitoknak vagy családtagoknak ?
Mi lesz a karácsonyi menü?
és szerintetek fehér karácsony lesz-e ?
Kicsit korai még, tudom, de igen. :) Ahogy most bejött a kicsit hűvösebb idő, vége lett a nyárnak, máris elkezdtem várni a karácsonyt. :)
Részletekkel még nem foglalkozom, ez csak egy hangulat, szóval nem tudom még a többi kérdésedre a választ. Azt tudom, hogy szűk családdal ünneplünk, mert mindig így van.
Remélem, hogy fehér karácsony lesz, de nekem bőven elég lenne, ha máskor nem is lenne nagyon hó, csak 24-én. :))))
Nagyon-nagyon várom már, még így 21 évesen is :)
1.: Ajándékok...nos hát, anyunak valami ékszert szeretnék ami arra utal, hogy van egy lánya aki nagyon szereti őt.Apunak még nem tudom, lehet parfüm lesz, nagyon szereti magát fújni:D Közösbe meg lehet veszünk egy vezetéknélküli telefont hugommal...mert anyuék mániája, hogy nem akarják lecserélni a régit.
Aztán egyik mamám: neki valami főzéssel kapcsolatos dolgot fogok venni szerintem
2 barátnőm: nekik már kinéztem egy nagyon jópofa karkötőt a claire's-ben: [link]
Ha pont ilyet nem is találok, akkor majd keresek hasonlót:)
Hugomnak pedig szerintem valami smink cuccot, vagy valami göncöt veszek, mert ezeket nagyon szereti:-)
2.: A karácsonyi menü évtizedek óta változatlan nálunk: Halászlé, sült hal majonézes krumplival, aztán bejglik minden mennyiségben, mézeskalácsház (ezt én szoktam készíteni hugival:)) meg még ezer meg egy sütemény...a felét meg se jegyzem :D
3.: Úgy hallottam, fehér karácsonyunk lesz, bár ezeknek annyira nem lehet hinni szerintem, hiszen sokszor a jövőheti előrejelzés se jön össze... Szerintem is az lesz, tavaly is összejött akkor idén miért ne?!:)
+1 Milyen lesz a fátok, kedves kérdező?:))
én nagyon várom :D kb 1 hete rám tört a karácsonyi hangulat, folyton az ajándékokon gondolkozom, pedig barátnőmnek októberben lesz szülinapja, előbb arra kéne kitalálnom valamit :D
nagyon remélem, hogy fehér karácsonyunk lesz! de én annak is örülni fogok, ha ezen a télen kicsit több hó lesz mint tavaly.
1. Még nem tudom. Majd később kezdem el megvenni az ajándékokat.
2. Ezt nem tudom még. Valószínűleg töltött káposzta biztosan lesz a menüben.
3. Szerintem igen, fehér karácsonyunk lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!