Gyermekkorotokban ti is máshogy éltétek meg a karácsonyt mint 18-20 éves korban?
Én nálam 7-8 éves koromig volt az az időszak hogy elhitették velem azt hogy a jézuska hozza az ajándékot stb... meg meglepetés volt a karácsonyfa nem vehettem részt a díszítésében. Utána kb 15 éves koromig már más fejjel éltem meg öröm volt hogy én díszíthettem fel a fát meg vártam az ajándékozást aztán ahogyan már kamasz lettem meg már idősebb nálam is amolyan egyhangúvá vállt ez az egész, és kezdtem úgy érezni hogy már csak a családi együttlétről meg a békés nyugalomról szól inkább. Most 20 éves fejjel nem az ajándékozást vártam hanem hogy végre pihenhessek egy jót együtt lehessek a családommal meg persze a barátnőmmel. A szilveszterem meg már jóval másabb mint ami 15 éves koromban volt, akkor még lehetett petárdázni legalább is úgy emlékszem, vagy előtte lehetett aztán akkor már nem. Nem tudom már de akkor volt hogy keresztapám rengeteg tűzijátékot hozott Szlovákiából át és emlékszem hogy szilveszterkor unokahúgomékkal meg unokabátyámékkal kimentünk a mező közepére és jó 1 órán keresztül lövöldöztük fel a rakétákat meg az egyéb piro dolgokat.
Most 17 éves korom óta bulizok igazából azóta már a szilveszter nekem a korlátlan mennyiségű alkoholról barátokról, és a reggelig kitartó buliról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!