Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak nekem szomorú a karácsony...

Csak nekem szomorú a karácsony? Vagy másnak is? Kinek miért?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 16:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem seggrészeg kb. 2 hete, ma is, úgyhogy nálunk nem az a probléma, hogy milyen színű legyen a karácsonyfadísz.
2012. dec. 24. 22:24
 22/26 anonim válasza:
nekem is szomorú, bár volt már rosszabb is. tegnap anyum lelépett az új pasijához karácsonyozni, de előtte átjött az idegbeteg testvérem, és jól összevesztünk. én utána átmentem a legjobb barátnőmhöz karácsonyozni, de ott is csak a veszekedés volt. nem értem, mi a francért kell minden f.aszságon összeveszni??? elegem van már mindenkiből. most itt ülök a szobámban, mert kint van anyum pasija, de nem vagyok kíváncsi rájuk.:(
2012. dec. 25. 13:43
 23/26 anonim válasza:

Sajnálom, hogy sokaknak szomorú a Karácsony, én is ebbe a "csoportba" tartozom.

Nekem azért, mert mióta az Anyu meghalt, széthullott a családom, a Karácsony sem olyan már, mint volt. ...és persze nagyon hiányzik!

2012. dec. 25. 20:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem szomorú,inkább borzasztóan stresszes.Mindenki idegbeteg a családban,főleg apám és igyekszik mindenki a kedvére tenni,hogy ne boruljon ki a bili.Nekem meg már a gyomrom is görcsben van,tiszta sz@r a közérzetem.Imádom a karácsonyt,mint ünnepet,meg ezt az egész decemberi időszakot,de a család néha nagyon el tudja szúrni a kedvem.Úgyhogy várom is,hogy vége legyen,meg nem is.Ennek a nyugalom időszakának kéne lennie,de úgy látom,sehol sem az.
2012. dec. 25. 20:29
 25/26 A kérdező kommentje:

Szilveszterkor is sirni fogok, mint mindig :'(

Hiányoznak a régi boldog ünnepek!!!!! :'(

2012. dec. 26. 20:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Na jó, azért ennyire ne ess letargiába... én meg át fogom tanulni a szilvesztert, ahogy ezt a karácsonyt is, mégse bőgök, pedig lenne miért. Inkább kezdj el már most szervezkedni hogy jól érezd magad..
2012. dec. 26. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!