Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak nekem szomorú a karácsony...

Csak nekem szomorú a karácsony? Vagy másnak is? Kinek miért?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 16:47
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%

Igazából tudtam, hogy unalmas lesz, mint a mindennapok...

Se ajándéknak ne tudok örülni, mert én csak egy embernek örültem volna, de ő nincs velem.. Gondolkozom,hogy hol rontottam el... Tv-zek, kaptam egy jónak tűnő könyvet abba beleolvasgatok, meg tanulok kémiára meg törire nehogy megbukjak... Úgyhogy nekem ebből áll a karácsonyom, szilveszterem röviden... Amúgy alapjába véve nem vagyok egy negatív ember, de mostanában minden összejött.... Barátoknak nem nagyon mondogatom, mert mindenki full happy,nem akarom elszomorítani őket...

2012. dec. 24. 17:45
 12/26 anonim ***** válasza:
a fèrjemmel osszevesztunk mert anyospajtàs idepofàtlankodott ès rendezkedni akart.. persze èn jol felhuztam magam,a pàrom meg egy .... mert anyoskàt vèdi..na ennyit a karàcsonyrol.
2012. dec. 24. 17:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Hazajöttem a szüleimhez, pedig szívesebben lettem volna a párommal, ez az első karácsonyunk. De arra jutottunk, hogy nem bántjuk meg a családokat, mindenki otthon tölti a szentestét.

Erre nem elég, hogy nem vagyunk együtt, anyám jól berúgott. Egész délután díszítettük a fát, csomagoltuk az ajándékokat, most ott áll minden a nappaliban. Úgy szokott lenni, hogy a nagymamám átjön és együtt bontjuk ki, de most felhívtuk, hogy inkább ne jöjjön, idén elmarad a szenteste. Mi se bontunk, inkább majd holnap, mert anyával hatalmas kiszúrás lenne, ha nélküle tartjuk meg. De egyre inkább hajlok afelé, hogy minek várjunk rá, ha annyi nem volt benne, hogy legalább szenteste józan marad... csak persze tudom, hogy ha össze is ülünk, a jó hangulatra esélyünk sincs.

Most megpróbálok dolgozni, bár a csukott ajtón keresztül is hallom, hogy szid mindenkit (ilyenkor a lányai minimum "prostik", a fia "semmirekellő", a férje "lúzer"...).

Komolyan, boldog lennék, ha a mai nap csak egy sima munkanap lenne :(

2012. dec. 24. 18:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Szüleimmel élek,velük karácsonyozok.Szokás szerint mindenki feszült,mindenki csak kritizálni tudja egymást,anyám már leugatta a fejem,mert eltört a porszívó és hát persze,hogy én rontottam el,csakis én lehettem,mert csak én lakok egyedül itt,ebben a kibaßott házban.Apám is beszólt,hogy nem segítek anyámnak a sütésben,ami nem igaz.Úgyhogy nálunk tombol a szeretet ünnepe,lassan már szó szerint.
2012. dec. 24. 18:38
 15/26 A kérdező kommentje:
Én ülök az asztalnál, és nézem, ahogy a párom,és a ("család") meg egy haverjuk isznak. Ti is látjátok milyen boldog vagyok ugye? :'(
2012. dec. 24. 19:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem annyira szomoru, mint... nem is tudom. En mindigis maganyos voltam karacsonykor meg minden unnepen, mig masok a parocskaikkal. Nemreg volt valakim, de nem sokkal karacsony elott lelepett. Nem baj, en ugyis jobbat erdemlek nala, o meg valoszinuleg talal nalam szebbet, de jobbat aligha. Es mintha ez a dolog nem lenne eleg, anyukam is elutazott az unnepekre. Nos, de igen, ha jobban belegondolok, megiscsak szomoru vagyok egy kicsit. :(

Kerdezo, Te miert nem orulsz es unnepelsz?

2012. dec. 24. 19:30
 17/26 anonim ***** válasza:
Most voltam "éjféli" misén(kis falu, korábban tartják) és komolyan mondom feltöltődtem, ha tehetitek mindenképp menjetek el, komolyan jót tesz:) pedig nem is vagyok vallásos..:)
2012. dec. 24. 20:18
 18/26 A kérdező kommentje:
Azért, mert nemszeretem, ha a párom iszik!
2012. dec. 24. 20:32
 19/26 anonim válasza:
100%

Nálunk van kaja, béka, ajándék, de én mégse vagyok boldog...valahogy bőghetnékem van... és nemtudom miért, pedig örömet is okoztam, én is örültem...

De azért BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK.!:)

2012. dec. 24. 21:29
 20/26 anonim válasza:
100%

béka helyett béke:DD

előző voltam.

2012. dec. 24. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!