Másoknál hogy telik a karácsony?
Ó, nálunk nagyon jó!
Délelőtt anya és a nagymamám (a nagyszüleim eljönnek szentestén vendégségbe) készítik az ebédet, mi pedig filmezünk meg készülődünk (hajsütés meg smink, szokásos csajos dolgok), apa és a papám pedig eldiskurálnak. Délben elmegyünk a konyhába ebédelni, kaja közben apa vagy anya bemegy "ránézni a tűzre" (mivel kályhánk van), és ekkor rakják a fa alá az ajándékokat. A fát vagy délelőtt, vagy előző nap este díszítjük fel.
Kaja után irány a nappali, és ajándékbontás meg sütizés:) Ez a kedvenc részem. Utána dumcsizunk meg ilyesmi. Szóval nincs balhé.
25-én az apai mamámhoz megyünk, ott is kajálunk (naggggyon durván megtöm minket), és persze ott is várnak az ajándékok. 26-án az anyai nagyszüleimhez megyünk, ott nagyobb családi összejövetel szokott lenni. Ezeken a napokon már a barátom is jön, de 24-ét otthon tölti.
Szerencsére nálunk nincsenek veszekedések.
24-én feldíszítjük a fát tévézünk, főzünk, beszélgetünk
25-én beszélgetünk, filmet nézünk
26-án ajándékozás, unokatestvéreinket áthívjuk, megajándékozzuk őket is, beszélgetünk, tévézünk
kb. ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!