Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Sos? Kifutok az időből és még...

Sos? Kifutok az időből és még nem tudom mit vegyek?

Figyelt kérdés
Ma elszólta magát a párom pedig megbeszéltük nincs karácsonyi ajándék! Erre elszólta magát hogy ő vett nekem! Most gondban vagyok mert fogalmam sincs mit vehetnék neki még holnap dolgozik utána már itthon lesz! Ötleteket várnék! Mit vegyek? Kisbabát várunk gondoltam hogy bögrére egy fényképet vagy hasonlót! Valami netes oldal ahonnan tudnék még rendelni és meg is jönne?
2012. dec. 19. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak tesztelget (ezt a csajok imádják), hogy ha ő azt mondja hogy vett neked ajándékot (annak ellenére hogy nem vett), akkor Te vajon veszel-e neki ajándékot?

A teszt eredménye lehet igen vagy nem.

Ha igen és veszel neki, akkor megbízhatatlan, szavahihetetlen ember leszel, mert nem azt teszed amit mondtál, nem tartod magad az ígéretedhez.

Ám ha a teszt eredménye nem, vagyis nem veszel neki ajándékot, akkor meg tuti hogy azért nem, mert elfelejtetted a karácsonyt, nem gondoltál őrá, satöbbi. Ebből Te már jól nem jössz ki az tuti :D

Ha valamit megbeszélek valakivel, akkor tartom is magam a megbeszéltekhez, lehetőleg nem csinálok segget a számból.

2012. dec. 19. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:

na mi ilyet soha nem beszéltünk meg. nálunk mindig van ajándékozás, mert kapni is meg adni is jó. El sem tudnám képzelni hogy karácsonyra vagy szülinapra ne vegyünk egymásnak valamit, ha csak kicsinységet is.

Szerintem akkor újjongást nem fog tenni egy bögre miatt.

èn minden évben kitudok ezer millió dolgot találni a férjemnek.

2012. dec. 19. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
A lényeg az az volt hogy anyámtól kérdezte hogy jó e az amit vett ugye a méretekkel nem nagyon van tisztában mert ugye 30hetes terhes vagyok:-) megbeszéltük hogy a babára költjük a pénzt de anyu elszólta magát a reggeli telefon beszélgetéskor utána meg párom is most délután hogy van ajándék! Én most akkor mit csináljak? Azért finoman céloztam rá hogy tőlem ne várjon semmit mert nem ezt beszéltük meg! De még is csak meg kellene így lepni! erre várnék ötleteket ami nem túl drága praktikus is! De nincs ötletem! Csináltassak magamról pocakos képet hívassam elő rakjam szép keretbe vagy nem tudom!
2012. dec. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!