Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fontos és lassan kifutok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos és lassan kifutok az időből?

Figyelt kérdés
Szüleimnek március 9.-én lesz a 25. házassági évfordulójuk. Úgy hallottam hogy a 25.-re a gyerekeknek illik valamit adni nekik:) Én nagyon szeretnék,de sajnos nem tudom mi a szokás:( Ha valaki tudna segíteni,nagyon hálás lennék. Minden tanács jól jön:)
2010. jan. 25. 01:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam valami virágcsokrot csináltatok,egy nagyot és szépet:) meg sütök tortát,vagyis megpróbálok...és valami szép zenét teszek be aláfestésnek.(mármint nem a sütéshezXD) Ezenkívül szeretnék valami személyeset is adni,csak azt nem tudom még hogy mit:( vagy ez nagyon átlagos? Szeretném kiemelni ezt a napot,nekik és nekem is fontos esemény:)de nem szeretném túlcifrázni sem:( Aki tartott már ilyet a szüleinek,vagyis "részese" volt,az kérem írjon,hogy mit adott nekik:) előre is köszönöm
2010. jan. 25. 01:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármit is valósítasz meg a fentiek közül, biztos örülni fognak neki. :)
2010. jan. 25. 02:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy szűk családi ebédet tartottunk nagyszüleimmel és unokatestvéreimmmel. Nagymamámmal sütöttünk tortát, kiraktuk kis ezüst gyöngyökből a neveiket és hogy 25... ahhoz képest hogy házi készítésű volt, egész ízlésesen nézett ki, rá lehetett volna fogni hogy rendeltük! :) Az asztal végére bekereteztem egy esküvői képüket, és arra is rácsempésztem a 25-ös számot. Anyuék csak egy átlag ebédre számítottak, így nagy volt az öröm és a meglepetés. Szerintem jól sikerült, és árban sem volt igazán megterhelő! :)
2010. jan. 25. 06:44
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
mi elvittük őket vacsizni, barátnőm egy hétvégére küldte el őket egy kicsit pihenni!
2010. jan. 25. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtál az fantasztkus, én anyud helyében könnyekig lennék hatva, máris bepárásodott a szemem. Virág, vers, torta, ennél több nem is lehet.
2010. jan. 25. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno a 25. évforulójukra, megszerveztünk mindent úgy, ahogy kb. az esküvőjük napján lehetett. Ill. gyűrű helyett megvettük azokat az ajándékokat, amiket legelőször egymásnak vettek. Szereztünk egy olyan kocsit, amilyennel mentek az esküvőre, összehívtuk a barátaikat, és megvacsoráztunk egy étteremben. Nagyon meghatódtak, és örültek neki. És kb. 2 hét alatt meg is tudtuk szervezni!
2010. jan. 25. 09:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat:) vannak benne jó ötletek:)
2010. jan. 25. 15:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként azért írtam hogy kifutok az időből,mert sajnos sok mindent az utolsó napra halasztok éppen ezért már most elakarok kezdeni tervezgetni...:)
2010. jan. 25. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

mi a szüleinknek az 55. házassági évfordulójukra csináltunk egy 130 oldalas könyvet fotókkal. Elég nagy munka volt, de idő még van, és a siker biztos:)

[link]

2010. jan. 26. 13:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez szuper ötlet,és biztos szép is:)de sajnos ilyet nem adhatok,mert apu mindig megszerkeszti és kiírja zenés aláfestéssel dvd-re az összes családi ,kirándulós képeket:) szóval erre már nem lenne szükség...de köszi hogy írtál:) hátha valaki aki elolvassa még nagy hasznát veszi!:)
2010. jan. 26. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!