Ja, és még esetleg annyi, hogy én egyébként fogadni mernék, hogy vannak még köztünk sikeres emberek mások is. Csak mondjuk nem írják le állandóan, hogy azok...
Lehet, hogy van orvos, aki életeket ment. Vagy esetleg más is feltalálhatott valamit. Vagy írt egy nagyon jó, talán sikeres könyvet. Vagy közéleti személyiség (színészre vagy énekesre, és nem politikusra gondolok elsősorban), aki, ha megmondaná ki ő, kisebb fanclubot is összegyűjthetne...
Vagy egyszerűen csak olyan mindennapi emberek, akik értékesek, és van mire büszkének lenniük. Mint mindannyian. Érdekes lenne ez a fórum, ha mindenki nekiállna dicsekedni.
2011. dec. 28. 11:10
42/49 anonim válasza:
egy gazdag nem így viselkedik mint ez a kolopele...
ahogy olvasom nekem győzike jut róla eszembe.ő is mindig a pénzével kérkedik a műsaraiból simán kiszűrhető hogy menőzik vele de arra nincs pénze hogy egy 20 milliós adósságot kifizessen...
persze nyaralgat de hát gondolom még az adózatlan rtl-es fizetéséből...
szóval ahogy itt valaki írta én is ha gazdag lennék nem itt lógnák szinte állandóan és ha feljövők nem az lenne a célom hogy mutogassam milyen gazdag vagyok..
az a gyanúm hogy kolopele csak az álmait írja le:)
2011. dec. 28. 11:28
43/49 anonim válasza:
Azért vagyok most itt ennyire sűrűn, mert az idén már nem dolgozunk, és a család mellett erre is van időm. Vannak jómódú és okos emberek itt a fórumon, van akivel már személyesen is találkoztam, erről is lehetett már olvasni amikor az illető a védelmébe vett a gonoszkodók írásai végett. Egyébként engem nem azért kezdtek cikizni mert sikeres vagyok, hanem mert továbbra is a Fideszt védem és pártolom. Ez az én legnagyobb bűnöm itt. De mint már mondtam, még egyszer elnézést azért hogy ebben a kérdésben olyat írtam ami nem volt idevaló, senkit nem akartam megbántani, változtatni ezen már nem tudok. Megpróbálom újra a vállalkozói fórumot elindítani, legalábbis ez a tervem, hátha nagyobb sikere lesz mint volt. Legfeljebb valamicskét változtatok azon milyen feltételek mellett lehet belépni. A Fidesz szimpátia és a gazdagság lehet hogy nem lesz kötelező hozzá, és majd meglátjuk akkor mi lesz belőle. Azért a Győzike hasonlat kissé durva volt, de mindegy. Álmodozni meg másról szoktam. Van amit pénzen sem lehet megvenni, bár szerencsére mind jelentéktelen dolog, legalábbis ilyet inkább csak akkor csinálok ha nagyon unatkozom. Egyébként jövőre az újabb projektek végett jó ha néha éjszakánként megjelenek majd, lehet megnyugodni.
2011. dec. 28. 11:43
44/49 anonim válasza:
Így van ,kolopele. Amit pénzért nem lehet megvenni, azok mind jelentéktelen dolgok: pl. szeretet. Kinek kell az? (irónia). Ha tényleg gazdag vagy, akkor nem csodálom, hogy véded a fideszt, mivel a szegény réteget érintik érzékenyen az intézkedéseik. Egyébként meg leírták, de még mindig nem érted, úgy látom. Nem irigyek, csak elegük van abból, hogy kérkedsz, és minden 2. mondatodba beleszövöd, hogy mennyi pénzed van és milyen fontos embernek tartod magad. Senkit nem érdekel.
2011. dec. 28. 11:50
45/49 anonim válasza:
Meg azért egy 50 évestől elég nevetségez ez a "bibi nekem mim van" hozzáállás :) Mint egy óvodás kisgyerek komolyan.
2011. dec. 28. 11:55
46/49 anonim válasza:
jav. nevetséges
2011. dec. 28. 12:08
47/49 anonim válasza:
A jelentéktelen dolgoknál nem feltétlenül a szeretetre gondoltam, abban nincs hiányom. Azt viszont én is elismerem hogy a végére már tényleg átmentem kissé buta dolgokba, ami már tényleg nem méltó hozzám. Csak mivel állandóan a politikai oldalakon hadakoztam, más területekre is ösztönösen leírtam amit oda szoktam, ez így végig gondolva valóban szánalmas és érzéketlenségre vall. Mindettől függetlenül nem kellene azt utálni akinek jó a Fidesz, és ennek hangot is ad, és nem csak annyiban merül ki a hozzászólása hogy azért nem jó mert rohadjanak meg, mert ez nem igazán érv. Azt mindenesetre megígérem hogy más jellegű kérdéseknél nyoma sem lesz a továbbiakban effajta megnyilvánulásoknak a részemről. Elnézést minden érintettől.
2011. dec. 28. 12:14
48/49 anonim válasza:
Köszönjük szépen, hogy bocsánatot kérsz, és megpróbálsz változtatni. :) Cserében biztos vagyok benne, hogy senki nem fog neked esni, ha ilyeneket nem írsz többet.
Egyébként az meg végképp nem tartozik ide, és nem is érdekel, hogy ki milyen pártot vagy politikai csoportot támogat...
2011. dec. 28. 12:54
49/49 anonim válasza:
Így van. Arra ott van a politikai oldal. Minden jót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!