Nos: Ki, mit kapott ill. , adott karácsonyra?
Pólót, pulcsit, sálat, övet :)
Anya könyvet, apa órát.
22L
En kaptam egy salat, 2 nagy dobozos smink cuccot, diszparnat, hajhabot, 3 doboz csokoladet, meg jo sok penzt :))
21/L
Kaptam egy Braun villanyborotvat
16/F
kaptam 1 órát , meg 3 pár zoknit:D
adtam anyámnak : világitó zuhanyfejet, bio teát, fürdőkristályt de egyiknek sem örült és azt mondta nem is használja őket :S a teát meg visszadta nekem... kicsit szarul esett de sebaj , király volt ez a karácsony is.
Pólót cd-vel együt, táskát, felvarrót és egy pulcsit.
Apának egy olyan Gilette (vagy hogy kell leírni :D) akármit amibe van borotva, borotvazselé. Ja meg apának még 1 műanyag játék barbis telefont mert jó a humorérzéke és ő is szeret velünk viccelődni :DD
Anyának egy új vasalódeszkát és egy kenyérsütőt :)
Kisfiamnak (17 hónapos) szerelőállványt vettük jo sok csavarhuzoval ,kalapáccsal, traktort, kamionokat, könyvet, zoknit csokit, én kaptam a páromtol, hogy a legnagyobb gobleinemet bekereteztette, és meg vettem neki 3 zenés könyvet.
34 nő
20:38 vagyok a kenyérsütőt amúgy nem én vettem
és a nővéremet elfelejtettem, neki azt az új Alkonyatos könyvet vettem
Converse cipőt, 10.000ft-ot, körömlakkot, meg sok édességet.:DD
én meg adtam: 1 illatos gyertyát :'DDDDDDDDDDDxDDDDDDD mind2 szülőmnek..:DDxd de ha úgy vesszük csak 1et adtam mert a testvéremmel közösen vettük xDDD de am apa nagyon örült :DD meg mondta, hogy milyen kedves tőlünk:DD anya úgyszintén :'DDDxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!