Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kapott karácsonyra xd?

Ki mit kapott karácsonyra xd?

Figyelt kérdés
Én egy iphone-t,ipad-ot és egy laptopot
2011. dec. 25. 23:07
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
"kolopele" te ismerős vagy nekem pedig egyátalán nem vagyok járatos a politika témakörben... Nem neked van valami mázazó vagy milyen gyárad Kméten? Adhatnál munkát nekem, had lássam mi igaz ebből, már egy jó ideje nincs hol dolgoznom.
2011. dec. 26. 00:48
 12/49 anonim ***** válasza:
Fényképezőt, hajvasalót, táskát és még apróságokat!
2011. dec. 26. 00:57
 13/49 Vadmeggy válasza:
62%
Tökjó, hogy kaptál rengeteg felesleges kütyüt, amit nem fogsz kihasználni :). Engem nem zavar és nem is vagyok rád féltékeny, bár egy ipadot azért szívesen elfogadnék :D.
2011. dec. 26. 01:16
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

"A bajom az az hogy engem miért kell szidni."

Nem "kell" szidni téged, de elég negatívan jött ki a dicsekvésed...

...azért, mert sokakban visszatetszést kelt, ahogy itt "vagizol" a rokonaid pénzével,

...azért, mert a többség nem az anyagi javakban méri az ünnep értékét.

...azért, mert a "szeretet ünnepe" nem a pénz ünnepe (még), és nem termékbemutató verseny, hogy ki és mennyiért kapott cuccokat.

Adtam és kaptam (ahogy sokan) ajándékokat (ebben a sorrendben!), mégis, ha megkérdezi valaki, hogy "mit kaptam karácsonyra", akkor azt válaszolom, hogy egy csodálatos estét a szeretteim körében. Mert ez a fontos, és nem az, hogy milyen (fél év alatt elavuló) csodamasinát lökött a fa alá valaki "szeretet" címszó alatt.

2011. dec. 26. 01:17
 15/49 anonim ***** válasza:
pénzt kaptam, amúgy az se érdekel ha semmit se kaptam volna :D
2011. dec. 26. 01:18
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt nem szeretik ha nem szegény, hanem ha felvágós.

Az "xd" emotikon (=őrült, már már perverz vagy gonosz nevetés) a kérdés végén, egy szemtelen, felvágós hangsúlyt kölcsönöz neki. Adott esetben ez sértő.

2011. dec. 26. 01:38
 17/49 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, ha valakinek drága dolgot vesznek a szülei, akkor azt már biztos csak azért teszik hogy ellensúlyozzák mennyire nem foglalkoznak vele. Véletlenül sem azért, mert esetleg megengedhetik maguknak, és akkor már miért ne kapjon a gyerek iPad-ot meg egyebeket ha azt szeretne.

Kérdésre a válasz; nekem megvan mindenem ami kell, nem olyan régen kaptam új, igen jó laptopot, iPhoneom kb. másfél éve hibátlanul működik, nem rég vettem magamnak kamerát is, a felesleges ajándékokat nem szeretem, így anyukáméktól nem kértem semmit, de azért vettek nekem Moleskine naplót, meg édességet, plusz fizetik majd a fodrászom és elmegyünk ruhákat vásárolni, mert ez a kettő ami igazából most fontos. Apukáméknál még nem voltam, neki ugyan megjegyeztem még régebben, milyen jó lenne egy Kindle, aztán vagy kapok vagy nem, igazából mindegy, mert maximum megveszem magamnak. Ez az első év hogy dolgozom és van pénzem, így általában ami kell azt fogom és megveszem, ezért nem nagyon tudtam idén mit kérni.

2011. dec. 26. 01:54
 18/49 anonim ***** válasza:
Egy zenélő teletabbi figurát, egy beszélő zebrát, és egy plüss zsiráfot és egy szintetizátort és egy újság előfizetést.
2011. dec. 26. 09:00
 19/49 anonim ***** válasza:

Miért kell ilyennek lenni? Most őszintén,ha Ti megtehetnétek anyagilag,nem adnátok meg mindent a gyerekeiteknek,szeretteiteknek? Azt,amire vágynak,ráadásul ezek a dolgok még aránylag hasznosak is,nem úgy mint a milliomodik hógömb vagy valami más porfogó. Én nem vagyok gazdag,sem pedig anyagias,de igenis ha anyagilag megtehetném én is nagy dolgokat adnék a szüleimnek,testvéreimnek,leendő gyermekeimnek.

Amúgy én bon-bon-t,telefon feltöltést és noteszt kaptam.

2011. dec. 26. 09:59
 20/49 anonim ***** válasza:
Egy E-Book olvasót.
2011. dec. 26. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!