Ki mit kapott karácsonyra xd?
Figyelt kérdés
Én egy iphone-t,ipad-ot és egy laptopot2011. dec. 25. 23:07
1/49 anonim válasza:
A 4 fiú gyermekem után végre egy kislányt. A többi mellékes.
3/49 anonim válasza:
> Ki mit kapott karácsonyra xd?
Mindenféle csokoládét. :)
> Én egy iphone-t,ipad-ot és egy laptopot
Azt a r*hadt burzsuját :P
4/49 anonim válasza:
Ha figyelmesen olvastad amit írtam, akkor tudod mit kaptam karácsonyra. Írtam egy ajándékot is? Nem. Szóval akkor mit kaptam? Semmit. Illetve szeretetet igen. Nekem nem a drága ajándékok jelentik a karácsonyt.
5/49 anonim válasza:
jól megy, ezt most azért irtad ki hogy nagyzol vele?
én csak apróságokat olyanokat amikre szükségem van
6/49 anonim válasza:
kamerát meg kezeld szakszerűen ne gyökér módon mint a mai tini p*csák
7/49 anonim válasza:
Nos, van, aki szeretet, megbecsülést, figyelmességet ad és kap, nem csak az ünnep alkalmából.
Vannak, akiknek pedig odalöknek valami "trendi" cuccot, oszt' jó'van, ezzel letudták.
Mindenki érdemei szerint...
8/49 A kérdező kommentje:
Miért alázok?
2011. dec. 26. 00:43
9/49 anonim válasza:
Hagyjuk inkább kérdező. Legyen elég hogy az én gyerekeim és szeretteim közel 10 milliós nagyságrendben kaptak tőlem ajándékot, ennek ellenére a szeretet az ami a legfontosabb egész évben, ez csak a megszokott karácsonyi szokás, bár a gyerekek nagyon díjazzák, én már csak tudom. Remélem szeretetben is van részed bőven. A én legfontosabb ajándékomat pedig már leírtam az elején. Egyébként 50 éves vagyok. Amúgy viszont örülj annak hogy mindezt megkaphattad, becsüld meg és használd őket, de de jegyezd meg hogy itt nem nézik jó szemmel ha valaki nem szegény. Mondjuk ez is szomorú tény, de ez van. A politikai oldalon és sem tartozom a kedvencek közé.
10/49 A kérdező kommentje:
Ezzel semi gond nincs, hogy te ilyen értékben ajándékoztál.A bajom az az hogy engem miért kell szidni.
2011. dec. 26. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!