Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kapott karácsonyra xd?

Ki mit kapott karácsonyra xd?

Figyelt kérdés
Én egy iphone-t,ipad-ot és egy laptopot
2011. dec. 25. 23:07
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
új 3 as bmw-t a szüleimtől. jogsi megvan. umad?
2011. dec. 26. 11:05
 22/49 anonim válasza:
100%
Kolopele, te 50 évesen ezen a szinten állsz, hogy le akarod "alázni" a kérdezőt, hogy te sokkal drágább ajándékokat adtál? De szánalmas:). Mondjuk te minden kérdéshez baromságot írsz. Én egyébként telefont.
2011. dec. 26. 11:06
 23/49 anonim válasza:
100%
Kdves Kolopele. Tudod miért nem vagy kedvenc? Mert mindig kérkedsz.Itt hol volt olyan kérdés,hogy Te milyen nagyságrenben adsz ajándékot? Örülj neki hogy jól megy,de nem kell minden válaszba beleírni hogy Te milyen gazdag vagy.Nekem emiatt nem vagy hiteles,vagyis nem hiszem hogy gazdag lennél,de ha az vagy,akkor bocs. Nekem vannak igazán gazdag ismeröseim bár én egyáltalán nem vagyok az. Ők a szabad idejükben utazgatnak,síelnek,külföldön vannak,teniszeznek,golfoznak és nem a gyakorin lógnak egész nap. Ha nekem annyi pénzem lenne,mint álítólag neked van,akkor én tuti soha többé nem jönnék fel ide.
2011. dec. 26. 11:37
 24/49 anonim ***** válasza:
34%

Már megint elkezdtétek a sárdobálást, csodás.

Miért baj az, kedves drága válaszolók, ha valaki drága ajándékot kapott? Honnan a jó életből tudjátok, hogy azért, mert neki drága ajándék került a fa alá, már nem is volt szeretet és áldott, boldog és meghitt ünneplés?

Hát akkor essen le az állatok: én is kaptam ajándékot kb. 40 ezer forint értékben, és a férjem is, kisfiam meg legalább 60, ha az összes rokon ajándékát beleszámítom, mégis, mint minden évben együtt volt az egész család, a szülők - nagyszülők - dédszülők, uncsitesók, mindenki, együtt sütöttünk 23-án, énekeltünk este a fa alatt 24-én és történeteket meséltünk egymásnak :)

Azért, mert valaki anyagilag IS szerencsés az életben, miért kell egyből gyalázni? Meg egy ANYUKA képes volt lesüllyedni odáig, hogy "aláznI" akarja a kérdezőt, első oldalon olvastam...... tipikus magyar mentalitás. Ha valaki sok pénzért kap ajándékot Karácsonyra, már egybl ezt hiszi a sok furcsa jellemű, hogy akkor már nem is szólt másról neki a Karácsony, mint az ajándékról.

Hát nem.

Főleg, akinek 4 gyereke van és jön az ötödik, tán neki már fel kellett volna nőnie ahhoz, hogy ezt tudja. A csodálatos ünnep nem az anyagiaktól lesz az. Akár csóró vagy, akár gazdag, akár egy fakanalat veszel a kölködnek, akár két laptopot, ha SZERETETBEN töltitek, együtt a család, akkor mindenképp meghitt lesz ünnep! Ne az irigység beszéljen senkiből, legalább Karácsonykor ne!!

2011. dec. 26. 13:58
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam a többi hozzászólást is. Ez a kolopele nagyon negatív ember lehet. Nem elég, amit első oldalon írt a kérdezőnek, utána a milláival is kérkedett. És ilyen nevel ennyi kölköt...ajjjjjjjjjjjjjjaj
2011. dec. 26. 14:02
 26/49 anonim ***** válasza:
11.37-nek üzenem, nekem is van némi pénzem (bár milliomos nem vagyok), ha el akarnék menni bárhová, mehetnék, de az érdeklődési kör nem a pénztől függ, néha elmegyek ide-oda, de attól még én jobban szeretek otthon ülni, gépezgetni, olvasni, stb. Nem mindenki olyan hogy nem tud megmaradni egy helyben.
2011. dec. 26. 15:20
 27/49 anonim ***** válasza:
12%
"Ez a kolopele nagyon negatív ember lehet." Ebben tévedsz. A gyerekeimet meg ne nevezd kölyköknek, és főleg ne sajnáld őket. Egyébként ki mondta azt hogy mi nem vagyunk oda rengeteget nyaralni, kirándulni, hogy nem utazgatunk? A net sincs helyhez kötve már, vagy erről még nem hallott senki? Most sem otthon üldögélünk éppen, de inkább nem írom le hogy hol vagyunk. Annyi időm azért mindig van hogy elővegyem a gépet egy kicsit egyrészt a munka miatt, másrészt meg hogy ide is átnézzek egy csöppet. Egyébként meg elnézést kérek a kérdezőtől, valószínűleg kissé ideges hangulatomban írtam amit, örülök hogy ennyi mindent kaphattál. Legyél nyugodtan büszke is a szüleidre, csak tudod sok ma az olyan ember mint akikről Lázár is beszélt, és őnekik szentségtörés az ha valaki jól él és volt tehetsége ahhoz hogy vigye is valamire az életben.
2011. dec. 26. 15:49
 28/49 anonim válasza:
100%

Tudod Kolopele,én inkább élek a csóró,"tehetségtelen" szüleimmel,mintsem a Te gyereked legyek,Te vagy az élő bizonyíték arra,hogy pénzen sok mindent nem lehet venni,mondjuk észt.Értsd már meg,a kutya se irigykedik rád,egyszerűen irritálló,hogy folyton a pénzeddel kérkedsz ott is,ahol ezt nem kérdezik. Pl.

-Hány éves vagy. Kolopele válasza: 50,ja és milliomos

-Mi a kedvenc színed? Kolopele válasza: A kék,a milliomosoknak a kék a színük.

-Milyen idő van felétek? Kolopele válasza: Mivel milliomos vagyok,most a Bahamákon sütetem a hasam,itt szupi idő van.

Úgy odavagy magadtól mintha legalábbis arab olajsejk lennél. Kivagy,hogy "jaj de irigyek a magyarok..." Te meg miért nézed le őket? Képzeld,én meg Amerikába jártam egy igen neves egyetemre,nem kérkedek vele, még csak milliomos se vagyok,mégse érzem magam tehetségtelennek.Örülök annak,amim van,nem vagyok irigy,főleg a Te érdekes gondolkodási módodra és vagyonodra nem.

2011. dec. 26. 16:27
 29/49 anonim ***** válasza:
0%
Valóban, pénzzel észt tényleg nem lehet venni, pénzt ésszel lehet csinálni. A két egyedülálló technológiám erre az élő példa, amiket a mai napig hiába próbál bárki is lemásolni, még a kínaiaknak sem sikerül. Túlzottan büszke vagyok rá? Igen. Tudod amikor jönnek a sokat látott jobbikosok, 16 éves kötekedők, beszólogatók, ezek kijönnek belőlem. Itt valóban nem kellett volna, de ezért azt hiszem már elnézést is kértem. Az általad felvázolt kérdésekre viszont nem emlékszem.......................
2011. dec. 26. 17:31
 30/49 anonim ***** válasza:
olyan egyedülálló, hogy el sem árulja? :DDDD
2011. dec. 26. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!