Ki mit kapott karácsonyra xd?
Már megint elkezdtétek a sárdobálást, csodás.
Miért baj az, kedves drága válaszolók, ha valaki drága ajándékot kapott? Honnan a jó életből tudjátok, hogy azért, mert neki drága ajándék került a fa alá, már nem is volt szeretet és áldott, boldog és meghitt ünneplés?
Hát akkor essen le az állatok: én is kaptam ajándékot kb. 40 ezer forint értékben, és a férjem is, kisfiam meg legalább 60, ha az összes rokon ajándékát beleszámítom, mégis, mint minden évben együtt volt az egész család, a szülők - nagyszülők - dédszülők, uncsitesók, mindenki, együtt sütöttünk 23-án, énekeltünk este a fa alatt 24-én és történeteket meséltünk egymásnak :)
Azért, mert valaki anyagilag IS szerencsés az életben, miért kell egyből gyalázni? Meg egy ANYUKA képes volt lesüllyedni odáig, hogy "aláznI" akarja a kérdezőt, első oldalon olvastam...... tipikus magyar mentalitás. Ha valaki sok pénzért kap ajándékot Karácsonyra, már egybl ezt hiszi a sok furcsa jellemű, hogy akkor már nem is szólt másról neki a Karácsony, mint az ajándékról.
Hát nem.
Főleg, akinek 4 gyereke van és jön az ötödik, tán neki már fel kellett volna nőnie ahhoz, hogy ezt tudja. A csodálatos ünnep nem az anyagiaktól lesz az. Akár csóró vagy, akár gazdag, akár egy fakanalat veszel a kölködnek, akár két laptopot, ha SZERETETBEN töltitek, együtt a család, akkor mindenképp meghitt lesz ünnep! Ne az irigység beszéljen senkiből, legalább Karácsonykor ne!!
Tudod Kolopele,én inkább élek a csóró,"tehetségtelen" szüleimmel,mintsem a Te gyereked legyek,Te vagy az élő bizonyíték arra,hogy pénzen sok mindent nem lehet venni,mondjuk észt.Értsd már meg,a kutya se irigykedik rád,egyszerűen irritálló,hogy folyton a pénzeddel kérkedsz ott is,ahol ezt nem kérdezik. Pl.
-Hány éves vagy. Kolopele válasza: 50,ja és milliomos
-Mi a kedvenc színed? Kolopele válasza: A kék,a milliomosoknak a kék a színük.
-Milyen idő van felétek? Kolopele válasza: Mivel milliomos vagyok,most a Bahamákon sütetem a hasam,itt szupi idő van.
Úgy odavagy magadtól mintha legalábbis arab olajsejk lennél. Kivagy,hogy "jaj de irigyek a magyarok..." Te meg miért nézed le őket? Képzeld,én meg Amerikába jártam egy igen neves egyetemre,nem kérkedek vele, még csak milliomos se vagyok,mégse érzem magam tehetségtelennek.Örülök annak,amim van,nem vagyok irigy,főleg a Te érdekes gondolkodási módodra és vagyonodra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!