Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kapott karácsonyra xd?

Ki mit kapott karácsonyra xd?

Figyelt kérdés
Én egy iphone-t,ipad-ot és egy laptopot
2011. dec. 25. 23:07
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Kolopele, a te egyedülálló technológiádról már legalább ötvenszer olvastam különböző topicocban, legyen szó eredetileg arról, hogy ki mennyit keres, munkát akar találni valaki, esetleg oktatással kapcsolatos témákban...

Szerinted érdekel bárkit is a titokzatoskodásod, az állandó dicsekedésed, hogy a dolgozóid mennyi pénzt keresnek, te is milyen gazdag vagy, és - mint ahogy most is utaltál rá - mennyire okos vagy!?

Aki tényleg olyan "nagypályás" az ne dicsekedjen állandóan, mert nem méltó! Aki pedig annyit dicsekszik, mint te, az nekem gyanús!

Nem mintha téged érdekelnie kéne, hogy nekem mi gyanús, és mi nem, továbbá engem sem igazán hat meg, hogy hazudsz-e, vagy sem, úgyhogy ezt hagyjuk is.

De miért kell mindenhol magadat fényezned? Itt az egész kérdés nem rólad szólt, ha nem tűnt volna fel...

2011. dec. 26. 17:57
 32/49 anonim válasza:
100%
Az említett kérdések csak példák voltak arra,hogy Te minden egyes kérdésre adott válaszodba belefogalmazod az anyagi helyzeted. Ha nem is mindbe,de a legtöbbe. De jól van,éld csak ki itt magad,de úgy látom nem csak nekem gyanús az,hogy folyton folyvást csak nagyzolsz. Én nem hiszek neked,rengeteg ilyet láttam már. Ezek csak szavak,egy anonim oldalon meg mindenki azt mond,amit akar. Ha attól vagy boldog,hogy itt játszod a gazdag,menő embert,hát legyen. Csak ne csodálkozz rajta,hogy nem vagy túl népszerű. Amúgy ígérem,nem árullak el,de írd már le nekem priviben,ha olyan hely de gazdag vagy,mivel foglalkozol?
2011. dec. 26. 21:03
 33/49 anonim válasza:
100%
Rólad még eszembe jutott valami: Sok beszédnek sok az alja. Értelmezd,ahogy jól esik.
2011. dec. 26. 21:04
 34/49 anonim ***** válasza:
76%
Hagyjátok már ezt a szerencsétlen "kolopele"-t. Nincs ki a négy kereke! A pénzét meg dugja fel magának!
2011. dec. 26. 21:05
 35/49 anonim ***** válasza:
teljesen egyedül? :)
2011. dec. 27. 01:58
 36/49 anonim ***** válasza:
69%

Nem is tudtam, hogy a sárgaházban is van net.

Na jó, félre a viccet, a netes fórumokban az a jó (vagy épp rossz), hogy mivel nem ismerjük egymást, bárki bármit írhat magáról, akár egy szerencsétlen, pattanásos kamasz is kitalálhat magának egy milliárdos életet, vagy egy megkeseredett, pultos vénlány is azt, hogy nagy családja és milliárdjai vannak. Ez a net szépsége. Nem kell végülis emiatt egymást bántani, legalább itt hadd élje ki magát minden magányos, megkeseredett szerencsétlen flótás, akit nem kímélt az élet. Kívánok nekik jobb évet 2012-re, és hogy váljon valóra legalább az egy tizede annak, amit itt próbálnak elhitetni.

2011. dec. 27. 13:07
 37/49 anonim ***** válasza:

ma 13:07

Ez nagyon szépre sikeredett :)

2011. dec. 27. 21:37
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem érdekel, miért bizonygatod ennyi helyen, mint amit itt írtak a többiek? Ugyanmár....azok után, hogy mindenkinek egyértelmű, egy kitalált álomvilágról írkálsz, legalább maradnál csendben és keresnél más fórumot, ahol még nem ismertek ki, és ahol még elhitethetsz bármit.

Most őszintén: egy 50-es asszony, akinek van egy féltucat gyereke, és mindemellett még milliomos feltaláló, itt kockul a nap mondjuk tizen x órájában gyk-n és arról írogat, hogy micsoda csudi titkos dolgokat csinál amivel csudi sok pénzt keres hogy a csudi sok gyerekének milliós ajándékokat vegyen? Ez nem irigység. Ez egy rohadt nagy röhögés egy szánalmas hazudozó erőszakos próbálkozásán. Miért süllyeszted tovább magadat? Szerinted komolyan van bárki, aki elhiszi, hogy idősödő feltaláló asszony a gyakori előtt csücsül minden nap órákat?

2011. dec. 27. 22:38
 39/49 anonim ***** válasza:
18%
Innen is látszik hogy most találkozol először az írásaimmal, mert akkor nem állítanál ekkora hülyeséget hogy nő vagyok. Tájékozódj egy kicsit a politikai oldalon, onnan majd mindenre kapsz választ. Azonkívül olvasd el a gyakori kérdések szabályait is, ott nem szerepel az hogy nem írhat aki jómódban él, gyártulajdonos, feltaláló, stb. Volt egy saját oldalam is, de pontosan azért mert ott ragaszkodtam a névhez, foglalkozáshoz, nagyon kevesen regisztráltak csak be, így megszüntettem. A legtöbb gazdag ember nem szeret vagy nem mer, éppen az ilyen hozzászólók miatt egyrészt írogatni. Mindenhol ott vannak a "jóindulatú" emberek. Ezért is örültem amikor rátaláltam véletlenül erre a fórumra, bár akkor még nem gondoltam hogy jórészt unintelligens, gyűlölködő, mindenki dögöljön meg aki elért valamit típusú emberekkel van tele. Úgy látszik, egy anonim fórum ilyen, viszont én pontosan ezért is adtam legalább egy nick nevet magamnak, hogy bármikor köthető legyen hozzám minden válaszom. Szóval én nem egy szórakozgató tinédzser vagy egy 50 éves asszony vagyok, hanem valaki aki hozzászokott a fórumozáshoz, és az ilyen beszólogató emberek miatt sem fogom abbahagyni. Mindenkinek lehet valamilyen dilije.
2011. dec. 27. 23:28
 40/49 anonim ***** válasza:

De fogd már fel, kedves Kolopele, hogy senkit nem zavar, hogy gazdag, feltaláló, gyártulajdonos, stb. vagy! Már mindannyian tudjuk, hogy ha te írsz, egy Einstein reinkarnációt képzeljünk magunk elé... Úgyhogy tovább is léphetünk.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy SENKIT NEM ÉRDEKEL, hogy te - vagy bárki más itt - mennyire gazdag vagy szegény! Illetve de, esetleg a pont erről szóló kérdéseknél. Írd le ott, hogy milyen nagyember vagy, ott biztos értékelik. Na de ez a kérdés (meg a többi, amit általában elárasztasz a saját magad fényezésével) egyszerűen nem erről szól! Értsd már meg, nem vagyunk irigyek, csak idegesítő lépten-nyomon erről olvasni.

És ha tényleg olyan okos vagy, mint írod (miért ne lehetnél?), akkor ezt bizonyítsd már azzal légyszíves, hogy elgondolkodsz kicsit, szükséges-e az állandó nagyzolás!? Gondolom itt a fórumon mindenki más egy lepukkant proli, akiknek most jól megmondod a frankót? Esetleg azt gondolod, hogy Magyarországon nincs több okos, sikeres ember, és ezért kérkedned kell vele, hogy te vagy itt a legokosabb? Ugye, nem hiszel ilyet? Ugye, ha intelligens vagy tényleg, ahogy állítod, akkor érzed, hogy abszolút nem méltó az embernek állandóan dicsekedni? (És igen, pár hozzászólással feljebb is én használtam ezt a kifejezést, szemmel láthatóan hatástalanul.)

Amennyiben viszont ezt képtelen vagy megérteni vagy elfogadni, én sajnos kénytelen leszek azt feltételezni, hogy - bár lehetsz tényleg gazdag feltaláló, és valami zseni is akár -, de intelligens NEM lehetsz, mert nálam az nem pusztán tárgyi tudást jelent, hanem pl. elég empátiakészséget ahhoz, hogy az ember észrevegye, ha már zavar és idegesít másokat.

Ennyit akartam mondani.

2011. dec. 28. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!