Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szereted a karácsonyt? mi a...

Szereted a karácsonyt? mi a véleményed róla? és az ezekkel járó készülődést, hangolódást? várod már? hogy fogod tölteni ezt az ünnepet?

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 13:59
1 2
 11/16 anonim válasza:
69%
Kedvenc ünnepem a Karácsony, idén is nagyon várom már. Általában szűk családi összejövetel van, vagy pedig 4esben töltöm anyukámmal, apukámmal és a testvéremmel *15 éves lány vagyok*. Már most karácsonyi hangulatom van, és az ajándékokat is elkezdtem megvenni *persze nem ez a lényeg benne, de én szeretek ajándékozni* Szeretem a közös fadíszítést, filmezést, beszélgetést, sütés-főzést, az egész hangulatot.
2023. nov. 5. 17:19
 12/16 anonim válasza:
52%
11es vagyok: 16 éves vagyok, véletlenül elírtam
2023. nov. 5. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
én kb egy hónapja karácsonyi lázban égek, már készítettem néhány ajándékot, elkezdtem vásárolni (jártamban-keltem be-be ugrok boltokba a listámmal, kényelmesebb és kevésbé időpazarló mint a december közepei tömegben vadászni napokon át), már vannak karácsonyi édességeim (fahéjfüggő vagyok, na) meg néhány gömböm és boám, és beírtam a naptáramba melyik vásár mikor nyit. mondjuk hogy hogyan fogom tölteni, az nagyon jó kérdés, nagy a család, szétszóródva a kontinensen, majd ha mindenkinek megvan a decemberi munkabeosztása, kezdünk el agyalni. anyámék biztos meglátogatnak engem, egy nagynéném is, aztán nekem is kell menni a mamához... de valahol lesz egy fa, és sütünk egy csomó kaját (nagybátyám ilyen hobbiséf), korcsolyázás, vásárok, kirándulás, majd alszunk januárban XD
2023. nov. 5. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

Igen, szeretem, nyilván főleg az előtte lévő adventi időszakot. Szerencsére a férjem is :D

December elején feldíszítjük a házat kívül-belül, mézeskalácsot sütünk, karácsonyi filmeket nézünk néha, karácsonyi zenét hallgatunk, elmegyünk vagy 2-szer forraltborozni a karácsonyi vásárra, ilyenek.

Már van 2 pici fiunk, azóta meg pláne szeretjük, a nagyobb most 2,5 éves, őt nár be lehet vonni ebbe-abba :)

2023. nov. 5. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:
28%

Szeretem igen

Màr szamolom hogy mikor nem ciki elkezdeni a keszulodest :D

Nameg aztan 24.en majd a takaritas, sutes fozes kozbe borozas, este filmezes,gepezes borozas :D varom

2023. nov. 6. 22:49
 16/16 anonim válasza:
52%
A halloween után a kedvenc ünnepem. Nagyon szeretem a hangulatát, a díszeket, az édességeket, a zenéket, a filmeket/meséket, és a jeget meg a havat (már amikor van). Az ajándékozást is szeretem, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szinte csak annak kell adnom, akit tényleg szeretek és kedveskedni akarok neki, és mindig izgatottan várom a reakciókat. A karácsonyi vásárokat is imádom, jó bennük elveszni, olyan békés, varázslatos hangulatuk van. Néha csak azért megyek be, hogy megnyugodjak. Az ünnep alatt valószínűleg feldíszítem a fámat, sütök sütit, aztán benyomom maxra az ágymelegítőt és filmeket nézek a macskámmal. (A szüleim meg ordítoznak egymással, de az már mindennapos alapzaj szóval megszoktam.) Aztán a többi napon meg rokonlátogatás, ahol várhatóan kajálunk, társasozunk, és ajándékozunk.
2023. nov. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!