Azt hogy már semmi hangulata nincsen elmúltak azok az idők már sajnos
2022. nov. 29. 15:45
2/10 anonim válasza:
Mivel sosem szerettem, így nem.
Ismerős sem szereti már, rossz emlékei vannak az előző párkapcsolatából.
2022. nov. 29. 15:57
3/10 anonim válasza:
Én szerettem, és még mindig szeretem.
Pedig egészségügyben dolgozom
2022. nov. 29. 16:37
4/10 anonim válasza:
Azt gondolom, alapvetően azok nem szeretnek karácsonyozni, akik magukra eröltetik a társadalmilag elvárt szokásokat ahelyett, hogy azt tartanák meg, ami nekik tetszik.
Értsd, nem muszáj 10 félét főzni, megpusztulni a készülődésben meg 100 ezret elkölteni. Nem kötelező.
Mi szeretünk karácsonyozni, díszíteni, sütni-fözni, készülni rá és nem szoktunk veszekedni karácsonykor idegbetegen. Ha más igen, akkor gondolkodjon el mag@n.
2022. nov. 29. 19:01
5/10 anonim válasza:
Igen, én mindig szerettem. Számomra a karácsony különleges, szent ünnep. Fárasztó persze, főleg mióta nem gyerekként, hanem anyaként, háziasszonyként élem meg, de azt el se tudnám képzelni, hogy ne szeressem, vagy ne lenne hangulatos. A hangulatért a család a felelős.
2022. nov. 29. 23:01
6/10 Metionin válasza:
Én sem szerettem sosem, vallásosak sem vagyunk és egyébként sem volt értelme ünnepelni gyerekkoromban. Mindenhol szajkózták, hogy a család így meg úgy, aztán ugyanúgy ment otthon a balhé, csak be volt baxva a sarokba egy döglött fa. Így felnőttként a pogány részéből tartunk de nem mindent, inkább a napfordulót ünnepelnénk de mivel a karácsony a kötelező 2 nap szabi, így akkor foglalkozunk vele.
2022. nov. 30. 16:38
7/10 NTBS válasza:
Igen, csak néha nehéz az emlékek miatt.
2022. nov. 30. 18:57
8/10 anonim válasza:
A családommal sosem lehetett normálisan karácsonyozni, ennek ellenére a hangulatát a mai napig nem tudtam megunni.
2022. nov. 30. 20:09
9/10 anonim válasza:
Én még mindig szeretem. Hálistenek normális a család és nem kapunk idegbajt a készülődés vagy az ajándekok miatt. Nem ezen van a hangsúly!
2022. nov. 30. 21:23
10/10 anonim válasza:
Már nem ugyanazt jelenti, mint kiskoromban, de azért szeretem. Inkább az adventi időszakot, a karácsonyi vásárokat, díszkivilágítást, dekorációkat szeretem. A várakozás időszaka már szinte szebb is nekem, mint maga az ünnep. Persze az sem rossz, jókat eszünk, lazulunk. De hamar elszalad az a pár nap és megint menni kell dolgozni, aztán jön a hosszú, hideg január, február... Utálom a telet és legalább az adventi időszakban van valami szépség, ami elvonja a figyelmet a hidegről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!